Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Седмица" - страница 3
...трябва да премахнете от мислите си всички съмнения и несигурност, че ще оздравеете; че ще успеете; че ще спечелите своята точка и ще получите това, което искате. Може да имате известна несигурност по отношение на методите, но не трябва да имате никаква по отношение на крайните резултати. Може да не се чувствате сигурни, че ще успеете днес или следващата седмица, но трябва да сте сигурни, че някога ще успеете.
Уолъс Д. Уотлъс
Аз съм сериозен християнин. Приемам вярата си сериозно. Опитвам се да го практикувам всеки ден от седмицата, а не само в неделя.
Франсис Колинс
Понякога пиша бързо, друг път отделям няколко седмици за едно стихотворение. Наистина бих се радвала на читателите да не могат да гадаят кое от стиховете отне толкова много работа!
Вислава Шимборска
Самоубийството е най-тъпият възможен начин за отмъщение. Защо така? Защото хората, на които искате да отвърнете, са същите хора, които дори няма да ви запомнят седмица след като ви няма, докато хората, които искате да спестите най-много - хората, които ви обичат, са тези, ще трябва да живеят с болката от самоубийството ви до края на живота си.
Дейвид Либерман
Трябва да сте в обществения живот само около седмица, преди да започнете да се запитате дали вестниците дори ви дават днешната дата с каквато и да е точност!
Джонатан Лин
Чета по книга на седмица. Опитвам се да запазя умът си работещ.
Ема Робъртс
Той построи около себе си малка къща, наречена пашкул. Той остана вътре повече от две седмици. После отхапа дупка в пашкула, избута се навън и... беше красива пеперуда!
Ерик Карл
Да напише роман може всеки, ако му дадат шест седмици време, писалка, хартия и да махнат телефона и жената му.
Ивлин Уо
Все пак не мога да се притеснявам да ходя на фитнес. Честно казано просто не мога да се притеснявам - това е най-скучното нещо на Земята. Опитвал съм и на всеки шест месеца ходя "наистина, отивам на фитнес". След това го правя две седмици и ми е толкова скучно.
Карол Вордерман
Винаги съм работила и съм преминавала през различни фази на йога, но комбинацията от пилатес три дни в седмицата с йога е невероятна.
Клаудия Шифер
Понякога си мисля колко странно е, че трябва да правя точно това, което искам, и с това е трудно да се справя. Трябва да си напомняте на всеки няколко седмици: Правя този филм и точно това искам да направя. И изведнъж отново сте щастливи.
Кристофър Нолан
На брега можете да се насладите на красив пролетен ден, докато в планината е истинска зима. Карах ски там преди шест или седем седмици и знам, че истинският сняг е гарантиран.
Владимир Путин
Ако искам, мога да взема Киев за две седмици.
Владимир Путин
Имам най-добрия писател на Америка за 300 долара на седмица.
Джек Уорнър
Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи.
Умберто Еко
В понеделник можеш да се радваш на това, че до следващия понеделник има още цяла седмица!
Елинор Портър
Това, което е истината днес, може да е проклета лъжа следващата седмица.
Лени Брус
Нека свежите плодове и зеленчуци да са вашето ръководство и направете нещо, което ще се запази за цялата седмица.
Маркус Самуелсон
Мастърс бегачите се справят най-добре, когато определят всяка трета седмица като седмица за възстановяване.
Мат Фицджералд
Склонни ли сте да спите през почивните дни? Това обикновено сигнализира, че се опитвате да изплатите дълг, който сте натрупали през седмицата.
Матю Уокър
Обичам, когато хората идват при мен и ми казват, че имат връзка заради мен. Но аз също харесвам историите за раздяла, човекът, който казва: "Оставих някого миналата седмица заради теб". Харесва ми да мисля, че спасих 10 години от живота им.
Матю Хъси
Тези хора имат история и аз копнея за история. Искам някой да ме познава толкова добре, че да може да каже какво мисля. Джона Григс хваща ръката ми под масата и свързва пръстите ми със своите и знам, че бих пожертвал почти всичко, само за да запазя това състояние на ума, поне до края на седмицата.
Мелина Маркета
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща