Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Седмица"
По-трудно е да бъдеш в течение на седмица порядъчен човек, отколкото герой в течение на петнадесет минути.
Жул Ренар
Малцина мислят повече от веднъж-два пъти в годината; аз станах световно известен благодарение на това, че мисля веднъж или два пъти в седмицата.
Джордж Бърнард Шоу
Неделя заличава ръждата на цяла седмица.
Джоузеф Адисън
Америка е страна, където срещу един долар можеш да се запасиш с аспирин за цял живот, и този запас ще ти стигне за две седмици.
Джон Баримор
Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало.
Уинстън Чърчил
Един добър план, изпълнен на момента, е много по-добър от перфектен план, изпълнен следващата седмица.
Джордж Патън
Мениджърството е работа от седем дни в седмицата. Интензивността му оказва влияние върху вашето здраве. Някои хора искат да продължат завинаги, а аз очевидно не.
Кени Далглиш
Цяла седмица без нито една световна катастрофа? За какво си купувам вестници?
Карел Чапек
Обмисляхме какво да изберем: да отидем на Бахамските острови или да се разведем. В края на краищата решихме, че Бахамските острови е удоволствие само за две седмици, докато добрият развод остава за цял живот.
Уди Алън
През седмицата пестяха всеки цент, а в събота излизаха, за да похарчат петдесет долара за три часа."
Джак Керуак
Без храна човекът може да живее най-много, но няколко седмици; без него всички други компоненти на социалната справедливост са безсмислени.
Норман Борлауг
Комуникацията е надценена. Час самота е по-продуктивно от седмица разговори.
Павел Дуров
Етичните дебати са като камъни в поток. Водата тече около тях. Не сте виждали нито една биологична технология, задържана в продължение на една седмица от нито един от тези дебати.
Рей Кързуайл
Бих искал да се върна обратно в Уелс. Обсебен съм от детството си и поне по три пъти на седмица мечтая да се върна там.
Антъни Хопкинс
От седмици Тайрън си мислеше, че ще умре всяка минута и имаше и моменти, когато се страхуваше, че няма да умре.
Хъбърт Селби младши
Доход № 3 трябва да бъде определен като максималната сума пари, която индивидът може да похарчи през тази седмица, и все пак да може да изразходва същата сума в реални стойности за всяка следваща седмица.
Джон Хикс
Не може да има общество от хора, които не мечтаят. Ще се умрели до 2 седмици.
Уилям Бъроуз
За мъжете няма нищо по-досадно, от колкото обещанието да ги обичате "винаги", а той да е предпочел да бъде обичан от две или три седмици.
Хелън Роулънд
Спечелих страхотен гигантски слалом в Япония миналата седмица и това ми даде импулс за тази последна част от сезона.
Херман Майер
Няма напрежение върху мен, мога да поема много рискове през следващите седмици. Чувствам се свободен да карам ски както реша в деня на състезанието, защото общата титла не беше основната ми цел тази зима.
Херман Майер
Това е наистина добре обмислен отговор. Възможно е защото миналата седмица трябваше да му отговоря 500 пъти?
Честър Бенингтън
Първият ми опит в Холандия беше много приятен, изключително приятен. Искам да кажа, че получих разрешение за пребиваване, статут на бежанец, в рамките на четири седмици след пристигането. Хората се отнасяха изключително добре с мен.
Аян Хирси Али
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща