Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кожа" - страница 3
Цветът на кожата е по-малко важен, отколкото духът, който я движи.
Едмънд Купър
За да постигне успех, актрисата трябва да притежава фигурата на Венера, ума на Миневра, грацията на Терпсихора и кожата на носорог.
Етел Баримор
Винаги съм живял в хармония с природата и отдавна съм свикнал с мисълта за неизбежността на старостта. Аз не съм от онези, които си стягат кожата, използват боя за коса и джогинг, искайки да отблъснат старостта. Това е естествено и трябва да се приеме.
Жан Рошфор
Не нашите сексуални предпочитания, цветът на кожата ни, езикът, който говорим, нито религията, която практикуваме, създава търкания, омраза и войни сред обществото. Нашите думи и думите на нашите лидери могат да създадат това несъответствие.
Йехуда Бърт
Най-добрата инвестиция, която можете да направите, е кожата ви. Това е наистина първото нещо, което хората виждат.
Кандис Камерън Бюр
Истинската борба е за вас: вие, човек, който трябва да се научи да живее в реалния свят, да обитава собствената си кожа, да познава собственото си сърце, да спре да чака животът да започне.
Каролин Нап
Обичах го толкова много. Това не промени всички причини, поради които не можехме да бъдем заедно, но ме накара да се връщам в тялото му, накара кожата ми да търси кожата му отново и отново в тъжния танц, който правихме.
Лиса Ангър
Майка ми смяташе, че залогът за успеха се крие в кожата. За разлика от нея не бях индийска красавица, но в страна, където живеят хора, чиято кожа има цвят на кафе, моята беше като чай с много мляко. Ценен, прекрасен цвят.
Рани Маника
Когато двама души говорят с взаимно уважение и слушат с истински интерес да разберат друга гледна точка, когато се опитват да се поставят на мястото на друг, да влязат в кожата му, те променят света, дори и само с минутна сума, защото те установяват равенство между две човешки същества.
Тиодор Зелдин
...и лампата най-сетне се примири със смъртта си. Сега в стаята нямаше нищо, освен огън, и всеки път, когато пламък издаваше дъх, тя зачерви кехлибарената й кожа с кръвта на цъфтежа си.
Шарл Бодлер
Тя се състоеше от кожа, кости и любопитство.
Гюнтер Грас
По-добре да ходя гола, отколкото да облека кожа.
Ева Мендес
Това беше ежедневната любов, с която трябваше да се науча да се боря: ако пораснеш с нея, трудно е да си помислиш, че някога ще се срещнеш с нея. Мислех, че е трудно за деца на хора, които наистина се обичат, трудно е да се измъкнат от тази кожа, защото понякога е толкова удобно, че не искаш да развиваш своя собствена.
Колъм Маккан
Кожата ми ме боли от целувки като изгаряне от слънце.
Блага Димитрова
Не бронята пази човешката кожа, а костюмът.
Станислав Йежи Лец
Четенето на художествена литература не само развива нашето въображение и креативност, но ни дава уменията да бъдем сами. Дава ни способността да изпитваме съпричастност към хората, които никога не сме срещали, живеейки живота, който не бихме могли да изпитаме сами, защото книгата ни поставя в кожата на персонажа.
Ан Патчет
На линията на дюните, точно преди да започнат шепнещите насаждения от морски овес и трева от дюни, пясъкът беше влажен и студен като кожата на змия под краката ми.
Ан Ривърс Сидънс
Хората приемат, че имам много дебела кожа, че нямам чувства. Не, в по-голямата си част. Но понякога съм способен на големи благотворителни дела. Склонен съм да го правя тихо.
Майло Янопулос
Но никотинът се придържа към кожата по-силно от растителния сок и дори много време по-късно този боклук е в състояние да изскочи от скривалището, за да залее кръвта с ароматите си, а желанието да пушите ще ви замая.
Максим Чатам
Когато човек няма с какво да се гордее, той се хвали с цвета на кожата или косата, очите и прочие и е готов да убие за различният от него.
Мариета Чудакова
Разнообразието не е нещо като кожа, задължително. Разнообразието е, че около масата има хора, които имат различен произход и различен опит и мислят по различен начин.
Марк Рандолф
Не е ли всеки човек сборът от настоящия характер и кървавата кожа, в която са зашити неговите добри и лоши спомени?
Миро Гавран
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща