Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парче" - страница 2
Щастието - най-хлъзгавото от всички парчета сапун...
Хю Лори
И повярвайте ми, едно хубаво парче пиле може да накара всеки да повярва в съществуването на Бог.
Шърман Алекси
Ако споделим историята си за срам с неподходящия човек, те лесно могат да се превърнат в още едно парче летящи отломки при и без това опасна буря.
Брене Браун
Не е нужно да ядете цял чийзбургер, просто вземете парче чийзбургер.
Гай Фиери
Миналото беше пъзел и никога не сте имали всички парчета.
Грегъри Бенфорд
Вдигаме парчетата, Дона. Някои от тях са счупени.
Дан Абнет
Странно да си мисля, че парчето от вас, което познавам най-добре, вече е мъртво. Клетките на повърхността на кожата ви са тънки и плоски, без кръвоносните съдове или нервните окончания. Мъртви клетки, най-дебели на дланите на ръцете и стъпалата.
Джанет Уинтерсън
Просто искам парчета от света.
Джейда Пинкет Смит
И претърпял част от войната, когато бях дете. Бях твърде млад, за да разбера наистина какво се случва, но едно от любимите ми парчета анимация сега е онова Сбогом синьо небе в Стената, защото това се занимава директно с този период във времето.
Джералд Скарф
Любовта е, когато имаш наистина невероятно парче торта и това е последното парче, но го оставяш да го има.
Е. Локхарт
Интересуват ме празнините между едно парче от тротоара и следващото. Интересуват ме нещата, за които не винаги имаме име, и нещата, които не е лесно да се формулират - разликата между това, което мислим и как се чувстваме.
Ейми Блум
В събота той изяде едно парче шоколадов сладкиш, един сладкиш със сладолед, една туршия, една филия швейцарско сирене, една филия салам, една близалка, едно парче черешов пай, една наденица, един кекс и една филия от динята. Същата вечер го боля стомаха.
Ерик Карл
Лицето ми се превръща в скица на Пикасо, тялото ми се нарязва на парчета.
Лори Халсе Андерсен
Моята къща е моето убежище, емоционално парче архитектура, а не студено парче удобство.
Луис Бараган
Трябва да направим нещо повече от това да спрем медийните гиганти да се разрастват; те и без това са твърде големи. Необходими ни е нов набор от правила, които да раздробят тези компании на парчета.
Тед Търнър
Спомням си първият път, когато го видях. Той беше на 13 и просто се носеше над земята като кокер-шпаньол, преследващ на вятъра парче станиол.
Алекс Фъргюсън
Безумието е винаги смисъл, разбит на парчета.
Мишел Фуко
За всяко добро дело, получено от ръцете на филантропи, трябваше да плати, ако не пари, то с унижение. Както Цезар е имал Брут, и тук всяка благотворително легло е било свързано със задължителна баня, както и всяко парче хляб е отровен с безцеремонен залез в душата. Не е ли по-добре да бъде гост на затвора? Там, разбира се, всичко се прави по строго установени правила, но затова пък никой не се суети в личните дела на джентълмена.
О. Хенри
Власт е да разкъсаш човешките умове на парчета и да ги сглобиш в нови форми по твой избор.
Джордж Оруел
Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш пъзела, обмисляйки какво е можело и какво би трябвало да се случи... Или може просто да оставиш парчетата на пода и да продължиш.
Тупак Шакур
- Част от мен си отиде, - ми каза тя веднъж, докато пазарувахме сутиен. - Мисля, че сме съставени от всички тези различни парчета и всеки път, когато някой си отиде, оставаш с по-малко от себе си.
Мелина Маркета
Информацията. Всяка част от информацията, която някога е била в мозъка ви. Но информацията не е на ума Джена. Това, което никога досега не сме постигали. Това, което направихме с вас, е революционно. Разбихме кода. Умът е енергия, която мозъкът произвежда. Помислете за стъклена топка, която се върти на върха на пръста ви. Ако падне, се разпада на милион парчета. Всички части на топката са все още там, но тя никога повече няма да се върти с тази сила на върха на пръста ви. Мозъкът е по същия начин.
Мери Пиърсън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща