Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парче"
Никога не бих пожелал да членувам в група, чийто символ е мъж закован към две парчета дърво. Особено ако това съм аз!
Джордж Карлин
Книгата е като парче въже; придобива смисъл само във връзка с нещата, които държи заедно.
Норман Казънс
Компромис - това е изкуството да разделиш тортата така, че всеки да мисли, че той е получил най-голямото парче.
Лудвиг Ерхард
Дори да знаех, че утре светът ще се разпадне на парчета, пак бих посадил своето ябълково дърво.
Мартин Лутер
Правенето на проучвания в мрежата е като използване на библиотека, събрана на парчета от плъхове за пакети и вандализирана всяка вечер.
Роджър Ебърт
Горд съм, че съм американец. Защото американец може да яде всичко на лицето на тази земя, стига да има две парчета хляб.
Бил Козби
Не можеш просто да изядеш портокала и да изхвърлиш обелката. Хората не са парчета плод.
Артър Милър
Всяка иновация бракува непосредствения си предшественик и извлича все още по-стари фигури - причинява наводнения на антики или носталгични форми на изкуството и стимулира търсенето на музейни парчета.
Маршал Маклуън
Страхът от пропускане означава, че днешните медии, повече от всякога, ловуват на глутница. В тези режими е като див звяр, който просто разкъсва хората и репутацията на парчета. Но никой не смее да пропусне.
Тони Блеър
Всички тези меки видове [камък] имат предимството, че могат лесно да се обработват веднага след като бъдат взети от кариерите. Под прикритие те играят ролята си добре; но в открити и открити ситуации скрежът и мръсотията ги карат да се разпадат и те се разпадат на парчета. И на морския бряг солта ги разяжда и разтваря, нито пък понасят голяма жега.
Витрувий
С други думи, всяко парче от сградата трябва да изглежда така, с¤каш е проектирано за тази конкретна сграда.
Минору Ямасаки
Всички признават, че това е шега, защото очевидно броят и формата на парчетата не влияят на размера на пицата. И по подобен начин издадените акции, облигации, варанти и др. Не засягат общата стойност на фирмата.
Мъртън Милър
Всички ние трябва да погледнем в тъмната страна на нашата природа - там е енергията, страстта. Хората се страхуват от това, защото то държи парчета от нас, които сме заети да отричаме.
Сю Графтън
Знамената са парчета от цветен плат, които правителствата използват първо, за да свият ума на хората, а след това като церемониални покривки, за да погребват мъртвите.
Арундати Рой
Шахматната дъска е светът, парчетата са явленията на Вселена, правилата на играта са това, което наричаме законите на Природата, а играчът от другата страна е скрит от нас.
Томас Хъксли
Голяма част от моята музика е автобиографична, но нито една песен не съм цялата аз. Всяка е само парче.
Аланис Морисет
Войната е проста: парче желязо трябва да бъде поставено в парче плът.
Жан-Люк Годар
Холивуд е способен да разкъса човешката душа парче по парче. Няма такава човешка мечта, която Холивуд да не би могъл да низвергне до състоянието на чудовищна пародия."
Уилям Бъроуз
И така, това бяха четирите компонента на възпитанието ми - академичните неща, където бях оставен на себе си, Махендрабхай, страстта на баща ми към създаването на Reliance и последното парче бяха неговите дълбоки връзки със семейството.
Мукеш Амбани
Трябваше да адаптирам гардероба си към различните си роли, както в офиса, като майка, така и за телевизията. Когато пазарувам за сезона, търся парчета, които ще отговарят на всеки аспект от ежедневието ми, а не само за един единствен повод.
Нина Гарсия
Кучетата ни отдават абсолютно всичко. Ние сме центърът на тяхната вселена. Ние сме в центъра на тяхната любов и вяра и доверие. Служат ни в замяна на парчета. Без съмнение е най-добрата сделка, която човек е правил.
Роджър Карас
Войниците получават броня за плътта и костите си, но те трябва да изработват свои собствени за душите си. Парче по парче.
Стивън Ериксън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща