Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Настроение" - страница 6
Тази връзка между хормоните и настроението е толкова важна, за да се справите, а също така е много важна, когато обмисляте да приемате лекарства.
Айлет Уолдман
Зрелите религиозни настроения обикновено се формират в работилницата на съмнението.
Гордън Олпорт
Дори ангелите имат лошо настроение.
Грегъри Хюз
Колкото и шантаво да звучи, опитвам се да пея сутрин. Трудно е както да пея, така и да поддържам мрачно настроение и дава весел тон на всички - особено в моя случай, защото съм глух и моята публика намира моето пеене за източник на голяма веселба.
Гретхен Рубин
Проучванията показват, че един от най-добрите начини да повдигнете настроението си е да постигнете лесен успех, като например справяне с дълго отлагана домакинска работа.
Гретхен Рубин
Винаги сме знаели, че музиката е добра за подобряване на настроението ви.
Даниел Левитин
Емоционалното самосъзнание е градивният елемент на следващата основна емоционална интелигентност: способността да се отърсим от лошото настроение.
Даниъл Голман
Мъжете - те са като деца, ако не им харесва нещо, няма да разберат причините, да бъдат обидени и да се радват, а всичко, което остава е да изчакате настроението им да се промени.
Даря Калинина
Настроението може да звучи добродетелно и вярно, но всъщност това е просто опит да се разшири фокусът на дебата, така че да се загуби спецификата на черните опасения.
Дейвид Бадиел
Жените са роби на настроението.
Джеймс Хадли Чейс
Подобно на онези микроскопични същества, които биолозите са принудени да оцветяват, за да видят поне по някакъв начин, и аз трябваше първо да оцветя с това или онова настроение, за да получа повече или по-малко разпознаваема личност в края.
Джон Барт
Осъждането на другите като лоши или грешни е начин да се чувстваш праведен. Такова чувство е мощна промяна на настроението и може да доведе до силно пристрастяване.
Джон Брадшоу
Чувството за праведност е основната промяна на настроението сред религиозните наркомани. Религиозната зависимост е огромен проблем в нашето общество. Може да е най-пагубната от всички зависимости, тъй като е толкова трудно човек да наруши заблудата и отричането си. Как може да има нещо лошо в това да обичаш Бог и да даваш живота си за добри дела и служене на човечеството?
Джон Брадшоу
Моето впечатление е, че "болкоуспокояващите" лекарства подобряват настроението на пациента, вместо да премахват болката.
Джон Сарно
Да вярваш означава да приемеш нещо като вярно или да живееш в състоянието, в което е това; докато поддържате това настроение, ще изпитате радостта от отговорената молитва!
Джоузеф Мърфи
Това е епохата на новата толерантност и тя произвежда огромна реколта от антихристиянски и антиамерикански настроения.
Джош Макдауел
...печал е родна сестра на лошото настроение, а лошото настроение бързо минава.
Джудит Макнот
Зимата, пролетта и лятото не се приспособяваха към настроението, както есента. Липсваше нежността му.
Елизабет Гаудж
Какво слушам когато искам да си подобря настроението? Красива музика и нищо повече. Но когато съм у дома, аз не я слушам, аз я създавам.
Енио Мориконе
В ангажирания секс, в брака хората не изпитват нужда да съблазняват или да изградят очакване - това е усилие, което смятат, че вече не трябва да полагат сега, след като са завладели партньора си. Ако те са в настроение, трябва да е и техният партньор.
Естер Перел
Когато се трудиш цяла събота и цяла неделя, даже понеделникът не може да ви развали настроението.
Алесия Холидей
Аз съм на мода, защото съдържам настроението на деня, на момента - като музика, литература и изкуство.
Заха Хадид
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща