Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Настроение" - страница 4
Антикарбоновото настроение в спортната общност за издръжливост е идеологическо преливане от културата на хранене за отслабване.
Мат Фицджералд
Не получавам често лошо настроение, тъй като това не помага на нищо и замъглява преценката ми, но със сигурност виждам, че понякога нещата вървят ужасно погрешно. Трябва да разберем причините за това и да работим за изграждане на нови условия, които да доведат до по-добри обстоятелства.
Матийо Рикар
Изобилието от оръжия, отсъствието на работещо либийско правителство и продължителни антизападни настроения сред определени милиции доведоха до все по-нахални инциденти през пролетта и лятото на 2012.
Мичел Зукоф
Мазнините не са причина за затлъстяване и мазнините не са причина за атеросклерозата. Мазнините в тялото не се втурват в телесните мазнини, а се опитват да ни стоплят, украсяват, развеселяват и осигуряват полови хормони. И именно постната диета с ниско съдържание на мазнини е причината за много проблеми с плодовитостта, косата, ноктите, настроението и либидото.
Наталия Зубарева
Майк изглеждаше направо мрачен този четвъртък сутринта, но виждах, че настроението му е изпълнено с опасност. Приличаше на ръждясала морска мина от Първата световна война, изнесена на брега от вълна. Парчето желязо изглежда безобидно, но всеки, който го докосне, може да полети във въздуха.
Ники Френч
Моята къща мечта . . . Всяка стая с различна текстура, различно настроение, различно стихотворение и в основата си скърцаща стълба, плъзгаща се по рафтовете за книги от пода до тавана във вечна стая с дъбови панели, която ухае на кожа и вечност.
Олга Грушина
Относно качеството на живот: #1. Осъзнайте, че всяко човешко същество има вградена способност за възстановяване и ремонт. #2. Признайте, че качеството на живот е изключително важно. #3. Поемете отговорност за качеството на собствения си живот. #4. Подхранвайте регенеративните и възстановителните сили във вас. #5. Използвайте смеха, за да създадете настроение, в което другите положителни емоции могат да работят за вас и хората около вас. #6. Развийте увереност и способност да чувствате любов, надежда и вяра и придобийте силна воля за живот.
Норман Казънс
Ако загубя, то аз имам само 2 часа лошо настроение, а след това аз идвам на себе си и анализирам грешките, за да не ги допускам следващият път.
Оле Ейнар Бьорндален
Поучително е да се отбележи тук как ежедневните ритуали и работните рутини на плодови автори и артисти - хора, които наистина постигат много - много рядко включват техники за "мотивиране" или "чувство вдъхновение". Точно обратното: те са склонни да наблягат на механиката на работния процес, като се фокусират не върху генерирането на правилното настроение, а върху извършването на определени физически действия, независимо от настроението.
Оливър Бъркман
В кръга на добро семейство или с близък приятел, на чиста маса или в добро настроение простите картофи могат да бъдат по-питателни и от най-питателната храна, изядена някак си, сама, с копнеж или гняв.
Павел Флоренски
Често съм наблюдавал, че изключително насилственият шум и дейността вървят с добро общуване и повишено настроение.
Патрик О'Брайън
Билковият ликьор е много полезен за стомаха. А когато стомахът е в ред, тогава и настроението се подобрява!
Паул Маар
И като цяло тихо да се радваш не е по правилата. Правило номер двадесет и три гласи: Поддържайте добро настроение със силно пеене! В същото време скачай и скачай, бръмчи, крещи и танцувай! В противен случай вместо радост ще отидат твърди гадни неща!
Паул Маар
Ако имаш добро настроение, ти даже сам можеш да отпразнуваш добре.
Пенелопе Фицджералд
Някой със свеж ум, който не е обусловен от възпитанието и околната среда, несъмнено би погледнал към науката и мощния редукционизъм, който тя вдъхновява като преобладаващо по-добрия начин на разбиране на света, и несъмнено би презрял религията като сантиментално пожелателно мислене. Не би ли същият този чист ум да види и опитите за съвместяване на науката и религията, като пренебрегва свеждането на сложното до простото като опити, ръководени от сбъркани настроения и интелектуално нечестни емоции?
Питър Аткинс
Клеър веднага улови лошото настроение на съпруга си, но реагира на това просто, както се отнася към дъждът човек, който има чадър.
Пиърз Пол Рийд
Всъщност не правя нищо специално, за да вляза в правилното настроение за зловещи/отвратителни сцени.
Пол С. Кемп
В Испания хлябът може да липсва, но изобретателността и доброто настроение не свършват.
Рамон Мария дел Валие-Инклан
Не съм гледал около половината филми, които съм правил. Знаеш ли, трябва да си изкарваш прехраната, но някои, с които не получавам добро настроение.
Рей Лиота
Дори доброжелателното настроение е знак за образован човек.
Андрей Тарковски
Съжалявам за всичко, защото току-що приключи и вече, когато бях на дванадесет, се оплаках от изминалото време. Дори в най-доброто настроение, винаги е било така, сякаш се боря с настоящето в напразни усилия да спра това да стане минало.
Андрю Соломон
Докато сънят е очевидно жизненоважен за емоционалното благополучие, какво точно има за съня, който е толкова необходим? Както се оказва, разстройствата на настроението са силно свързани с ненормални модели на сънуване.
Андрю Уейл
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
Следваща