Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Настроение" - страница 3
Написах три романа за шест месеца, с яснота на фокус и внимание към детайлите, които никога преди не бях изпитвала. Този тип възвишена творческа енергия е характерен за повишеното и продуктивно състояние на настроението, известно като хипомания.
Айлет Уолдман
Ако имате двадесет момчета в стаята и просто вкарате едно момиче, вие променяте цялото настроение и всички свирят по различен начин.
Джак Уайт
Аз нямам право да бъда недоволен на живота и когато стана сутрин с лошо настроение, ругаейки себе си. Защо как мога да бъда недоволен, когато небето ти е подарило още един ден и нови възможности.
Дмитрий Дюжев
Нарушенията на настроението са ужасно болезнени заболявания и те изолират заболявания. И карат хората да се чувстват ужасно за себе си, когато всъщност могат да бъдат лекувани.
Кей Редфийлд Джеймисън
Няма да ме видите в по-добро настроение от 4:00 сутринта на път за работа.
Кристина Ричи
Основното при децата е, че те изразяват емоциите си. Те не ги сдържат. Ако искат да плачат, те плачат, а ако са в добро настроение, те са в добро настроение.
Еди Мърфи
Това вече ще зависи от конкретната ситуация в страната, в света и от собствените ми настроения.
Владимир Путин
Мненията са формирани в процеса на открита дискусия и публичен дебат, а където не съществува възможност за формирането на мнения, може да има настроения – настроенията на масите и настроенията на хората, като последните са не по-малко капризни и ненадеждни от първите, – но няма мнения.
Хана Аренд
Считат, че успеха идва при тези, които стават рано. Не: успеха идва при тези, които стават в добро настроение.
Марсел Ашар
Когато пиша, настроението ми е много добро - и аз обичам живота.
Хишам Матар
Какво ви носи тези настроения? Нищо мистериозно: обикновената болка да си жив.
Шарл Бодлер
Когнитивната терапия е бързодействаща технология за промяна на настроението, която можете да се научите да прилагате сами. Тя може да ви помогне да премахнете симптомите и да изпитате личен растеж, за да можете да сведете до минимум бъдещите разстройства и да се справите по-ефективно с депресията в бъдеще.
Дейвид Бърнс
Италианците са французи в добро настроение.
Жан Кокто
Той можеше да бъде в каквото и да е настроение или на всяко място и, неканено, то се върна.
Колъм Маккан
Парите развалят човека, затова пък поправят настроението.
Веселин Георгиев
Настроението е опората на еквилибриста.
Генадий Малкин
Порядъчната жена дори не бива да говори пред хората, а да си изявява гласа за нея трябва да е също толкова стеснително, колкото и да се съблича, тъй като гласът издава и нрава на говорещата, и качествата на нейната душа, и настроението и.
Плутарх
Много програми за обучение на продавачи учат стажантите да "отразяват и уподобяват" позата на клиента, настроението му, начина му на говорене, тъй като е установено, че подобия във всяко едно от тези отношения водят наистина добри резултати.
Робърт Чалдини
Капризът на настроенията ни е много по-странен от каприза на съдбата.
Франсоа дьо Ларошфуко
Имам много любими книги, защото имам много настроения и имам любима книга за всяко настроение.
Аби Уаксман
Ние лишаваме децата си, нашите обвинения от постоянство. Това, което се опитвам да кажа, е, че трябва да се провалим, децата трябва да се провалят, трябва да се чувстваме тъжни, тревожни и терзани. Ако импулсивно защитаваме себе си и децата си, както подсказва движението за добро настроение, ние ги лишаваме от умения за постоянство в ученето.
Мартин Селигман
Мисля, че можете да бъдете депресирани и да процъфтявате, мисля, че можете да имате рак и да процъфтявате, мисля, че можете да бъдете разведени и да процъфтявате. Когато вярвахме, че щастието е само усмивка и добро настроение, това не беше много добре за хора като мен, хора в долната половина на положителна афективност.
Мартин Селигман
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща