Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Настроение" - страница 2
Виждаме, че духовният свят се характеризира с атмосфера на безкористност и оживена любов към динамичното общуване. Има интензивно настроение на признателност и грижа, което създава динамичната синергия на преданоотдадените, работещи заедно върху различни услуги, които са съвършено центрирани върху Кришна. Ако сме благословени от Шримати Радхарани, гарантирано е, че постепенно ще можем да навлезем отново в земята на чистата любов. Ако не получим Нейните благословии, гарантирано е, че ще останем дисквалифицирани.
Бхакти Тиртха Свами
Хората винаги разбират желанието да спориш, когато нямаш никакво настроение.
Джеръм Дейвид Селинджър
Виждали ли сте някога един дъб в състояние на стрес, или делфин живеещ в мрачено настроение, жаба, която страда от понижена самооценка, котка, която не може да се отпусне, или птица обременена от обида? Вземете поука от тяхното умение да се да се смирят с настоящето.
Екхарт Тол
Бях много пристрастèн към закупуването на съвременно изкуство, но реших да се оттърва от всичко това. Не че това не е голямо изкуство, но изведнъж настроението ми се смени и искам да се върна към майсторите от седемнайсти до деветнайсти век.
Силвестър Сталоун
Благостта и доброто настроение – те идват преди всеки морал, те са идеалните задължения.
Робърт Луис Стивънсън
Изолираната пешка мачка настроението на цялата дъска.
Савелий Тартаковер
Смъртта трябва да ме вземе, докато още съм в настроение.
Натаниел Хоторн
Доброто настроение по време на беда намалява бедата наполовина.
Плавт
Всеки път, когато се чувствате депресирани от нещо, опитайте се да идентифицирате съответната негативна мисъл, която сте имали преди и по време на депресията. Тъй като тези мисли всъщност са създали лошото ви настроение, като се научите да ги преструктурирате, можете да промените настроението си.
Дейвид Бърнс
Кажи ми, какви настроения преобладават в умовете на младите хора, и аз ще ти кажа за характера на следващото поколение.
Едмънд Бърк
Можеш да си в лошо настроение само толкова дълго, преди да трябва да се изправиш пред факта, че това изобщо не е лошо настроение; това е просто твоята гадна личност.
Меган Макафърти
Затова два пъти седмично отивам в козметичен салон, където изправям косата си със сешоар. Това е много по-лесно, отколкото да отидеш на психоаналитик и е много повече ми повдига настроението.
Нора Ефрон
Красив букет или дълготрайно цъфтящо растение е традиционен подарък за жените, но аз препоръчах както на мъжете, така и на жените да пазят свежи цветя в дома заради тяхната красота, аромат и повдигане, което придават на нашите настроения.
Андрю Уейл
Много форми на упражнения - аеробни, йога, тежести, ходене и други - са показали, че благоприятстват настроението.
Андрю Уейл
Най-често срещаното възражение, което чувам за ходене като упражнение, е, че е твърде лесно, че само потни, напрегнати дейности предлагат реални ползи. Но има изобилие от доказателства, че редовното, бързо ходене е свързано с по-добро здраве, включително по-ниско кръвно налягане, по-добро настроение и подобрени съотношения на холестерола.
Андрю Уейл
Четенето беше като наркотик, дрога. Романите създаваха настроения, в които живях с дни.
Ричард Райт
Мислите са основният източник на вашето добро настроение. Изчистете мислите си - всички нещастия ще изчезнат.
Свами Шивананда
Критиката не разваля много настроението ми, а похвалата не го повишава много.
Серхио Рамос
Настроението ми се промени и болката се превърна в ярост.
Ариел Шарон
Причината да приемате антидепресанти е да се чувствате спокойни. А романтичната любов не е спокойна - това е въодушевление, това са промени в настроението и вие убивате всичко това, когато вземете лекарството.
Хелън Фишер
Почти винаги при него имаше добро настроение, а в останалото време той спеше.
Борис Виан
Когато се свързваме с другите в нашите духовни общности, трябва да го правим в настроение, че това са хората, с които живея, и те вероятно биха били също хората, с които напускам това тяло.
Бхакти Тиртха Свами
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща