Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съпруг" - страница 3
Ако домовете ще оцелеят, това ще бъде така, защото съпругите и съпрузите отново поставят семействата си на най-високо ниво от тяхната система от приоритети.
Джеймз Добсън
Хората обикновено са склонни да вярват, че познават другите хора. Родителите вярват, че познават децата си. Съпруги - че познават съпрузите си.
Джилиан Флин
Опитайте се да държите устата си затворена, докато не получите предложение за работа, особено ако вашият ход не е напълно сигурен. Има само няколко случая, в които мисля, че би било уместно да кажете на шефа си какво се случва. Например, ако съпругът ви е принуден да се премести, очевидно ще отидете и ако имате добри отношения с шефа си, тогава може да ви отнеме някакъв стрес, за да кажете истината. Общото правило обаче е да не давате на работодателя си по-голяма власт над вашата съдба, отколкото вие сами.
Александра Левит
Аз самият бях отгледана от изключително строги, но и изключително любящи китайски имигрантски родители. И до ден днешен вярвам, че техните големи очаквания към мен, съчетани с любов, бяха най-големият подарък, който някой ми е давал. И затова затова, въпреки че съпругът ми не е китаец, се опитвам да отгледам двете си дъщери по същия начин.
Ейми Чуа
Най-лошото нещо за брака, ако единият съпруг обича, а другият не. Но ако нито единия обича, нито другия, бракът може да се окаже щастлив.
Алфред Капю
Изглежда, че жените не разбират или подценяват дълбоката власт, която имат над съпрузите си.
Лора Шлезинджър
Честно казано, твърде много жени се отнасят към съпрузите си като към аксесоари, вместо към приоритети.
Лора Шлезинджър
Ако съпрузите не живееха заедно, сполучливите бракове щяха да се срещат по-често.
Фридрих Ницше
Когато си избирате жена, вие не само трябва да бъдете неин съпруг, но и баща и майка и брат, защото тя напуска семейството, за да бъде с вас и да следва вашия път. Затова и дайте правото да вижда във вас милостта на баща ви, нежността на майка ви и приятелството на брат ви.
Александра Фьодоровна Романова
...ние сме обучени като деца, за да получаваме добри оценки, да получаваме добра работа, да имаме добър съпруг, да получаваме деца, да напредваме. Във всичко това получаваме нещо друго: тревожност и депресия.
Питър МакУилямс
Има жени, чиито изневери са единствената връзка, която все още имат със съпрузите си.
Саша Гитри
Стигнали ли сме до нашата собствена вяра и собствен път или просто сме възприели убежденията на родители, духовници, съпрузи или приятели?
Джоан Борисенко
Жените напускат съпрузите си в момента, когато най-малко очакват от тях да си тръгнат.
Жан Жироду
Толерантността води до факта, че няма мистерия в отношенията на съпрузите.
Зелда Фицджералд
Вашата сигурност не е вашата работа, или вашата банкова сметка, или вашите инвестиции, или вашият съпруг или родители. Вашата сигурност е способността ви да се свързвате с космическата сила, която създава всички неща.
Луиз Хей
Аз съм богата и известна. Имам талантлив и прекрасен съпруг и две красиви деца. Бих могла да продължа.
Мадона
От всички мъже, които не съм обичала, най-добрият беше първият ми съпруг.
Ан дьо Стал
Добре подбралата се двойка е тази, в която и двамата съпрузи едновременно усещат потребността от скандал.
Жан Ростан
Време е да разбереш простата истина, че съпругът също е твой ближен."
Кристина Кофта
Само рекламата не може да те напои и нахрани. Важното е да имаш подръка юзче за ракия и многофункционален съпруг.
Латинка Петрова
Може да е много умен, но не е мъдър онзи съпруг, който пренебрегва съветите на жена си."
Любомир Стойков
Когато един съпруг ненавижда жена си, съвсем естествено я смята за виновна във всичко.
Морис Дрюон
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща