Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съпруг" - страница 2
Да си намериш съпруг е изкуство. Да го задържиш е работа.
Симон дьо Бовоар
Трябва да внимавам да не оставям света да ме заслепява толкова много, че да забравям, че съм съпруг и баща.
Хърби Хенкок
Имахме щастлив брак, защото бяхме заедно през цялото време. Бяхме приятели, както и съпруг и съпруга. Просто си прекарахме добре времето.
Джулия Чайлд
Съпругът ми не желае да давам интервюта, защото казвам твърде много. Няма приказки, няма тревоги.
Имелда Маркос
Една жена трябва да има уважение към съпруга си. Съпругът трябва да обича жена си. Но днес хората тълкуват Евангелието както на тях им харесва, поради това изравняват всичко и тогава семействата се разпадат. "Съпругата трябва да бъде послушна", казва съпругът. Но ако нямате любов, тогава няма да ви бъде послушна дори и една котка.
Паисий Светогорец
Едно от нещата, които откривам много в брачното консултиране, е съпругът или съпругата, които се опитват да утолят духовната си жажда от партньора си; Мисля, че това е наистина често срещана грешка, която правим.
Макс Лукадо
Някои жени управляват съпрузите си, без да се унижават, защото интелектът винаги ще управлява.
Мери Уолстънкрафт
"Тя търси богат съпруг." И с право - защо да търси бедните.
Никита Богословски
Съпругът, който иска щастлив брак, трябва да се научи да държи устата си затворена и чековата си книжка отворена.
Граучо Маркс
Едно от най-важните ми правила е никога да не влизам в никакви отношения, освен приятелства, с жена, която има съпруг.
Лудвиг ван Бетховен
Някои мъже нямат никакво понятие как се ухажва жена. Обаче жените, които научат своите съпрузи на това какво харесват, ще бъдат добре възнаградени.
Ан Ландърс
Някои жени имат най-добрите съпрузи. Други правят най-доброто за съпрузите, които имат.
Ан Ландърс
Истински познаваш само тези, които едновременно обичаш и ги ненавиждаш; така че съпрузите добре познават един друг.
Жан Ростан
Едно дете не може да бъде свободно, ако майка му не е свободна. Съпругът не може да бъде свободен, ако жена му не е свободна. Обществото е нищо, ако жените са нищо.
Манал Ал-Шариф
Мисля, че съм по-добър лекар, отколкото съпруг. Давам си добра оценка като лекар, след това следващата най-добра оценка като баща и най-лошата оценка като съпруг.
Мехмет Оз
Вашият работодател е последният човек, който трябва да искате да осигурите за вашето здравеопазване от гледна точка на неприкосновеността на личния живот, финансите и стойността. Служителите със семейства трябва да извадят семейството, което означава съпрузи и деца, извън плана на компанията. В повечето случаи това ще им спести пари.
Пол Зейн Пилзър
Някои жени се молят дъщерите им да се омъжат за добри съпрузи. Моля се моите момичета да намерят приятелки, наполовина толкова верни и верни, колкото Я-Я.
Ребека Уелс
Ако дете, съпруг, партньор в живота или родител зависи от вас и вашите доходи, имате нужда от застраховка живот.
Сузи Орман
Способността за екстравагантна емоция, която съпругът ми намира за толкова привлекателна в мен, може да бъде изтощителна, особено за дете. Настроенията ми са живачни и това може да бъде ужасяващо. Знам, защото бях дъщеря на майка с променлив темперамент.
Айлет Уолдман
Във всеки съюз се приемат роли, някои традиционни, други не. Съпругът ми плащаше сметките си, аз се обаждах на собствения си майстор. Но докато браковете напредват, вие се отказвате от областите на вашата собствена компетентност, често дори без да знаете.
Айлет Уолдман
Толкова много жени днес са толкова фокусирани върху децата си, че са развили тези романтични сплитания с живота на децата си, а съпрузите са второстепенни. Те са пропуснати. А романтичният фокус е върху децата.
Айлет Уолдман
Съпругът и съпругата трябва да са равни.
Гракх Бабьоф
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща