Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мода" - страница 7
Не се страхувай. Няма верен отговор в мода.
Джи-Драгън
Модата не е изкуство. Модата даже не е култура. Модата е реклама, а рекламата е пари. И за всеки долар, който вие заработвате, някой трябва да плати.
Джия Каранджи
Ако човек има пари, значи той вече не е смешен. Значи е сериозен. Просяците излязоха от мода.
Александър Валентинович Вампилов
Модата трябва да бъде начин за стремеж към свобода, а не причина за неудобства.
Александър Маккуин
По-рано всеки искаше да откъсне парче от модата, сега тази торта е толкова огромна, че не достигат стомаси да я поемем.
Жан-Пол Готие
Аз съм на мода, защото съдържам настроението на деня, на момента - като музика, литература и изкуство.
Заха Хадид
Наблюдението, което е справедливо за всяка мода: първият и последният й привърженик винаги изглежда смешно.
Зигмунд Граф
Модата за мен е повод да се повеселя.
Зоуи Салдана
Качеството за мен е от ключово значение и това е вярно във всички аспекти на моя бизнес от недвижими имоти, хотели и мода.
Иванка Тръмп
Запомнили са ме заради това, че аз абсолютно плюя на модата.
Кара Делевин
Модата стана социално демократична.
Ковадонга О'Шей
Модата се превръща за него в средство за задоволяване на собствените си амбиции, осъществяване на детска мечта, от която никога не се отдръпва: да стане художник на собствения си живот, френски монарх, който се адаптира към духа на времето.
Лоран Ален-Карон
В наше време реалността безнадеждно е излязла от мода, и ние, пишещите, трябва да разчитаме на изкуството, за да я оживи и осъвремени.
Лорънс Дърел
Чакането е пълна загуба на енергия. А енергията сега е на мода, не можете да я загубите.
Лучана Литицето
Модата е най-съвършеното оръжие на текстилната промишленост срещу увеличаващата се трайност на материите.
Марлене Дитрих
Предметите, с които се обучават децата, трябва да съответстват на тяхната възраст, в противен случай има опасност у тях да се развие склонност към умуване, мода, тщестлавие.
Имануел Кант
Модата е това, което се демодира.
Жан Кокто
Жените, които са се посветили на каузи като пренаселеността или неравностойното положение, много по-малко се интересуват от модата отколкото онези, които обядват в La Grenouille и Le Cirque.
Ан Ландърс
Модата е като властта, сменя се, когато господарите вече не могат, а робите вече не искат.
Любомир Стойков
Не само хората правят модата, но и модата прави хората.
Любомир Стойков
Детайлите правят модата. Големите ефекти са в малките неща.
Любомир Стойков
Новото в модата е добре запомненото старо (за стила винтидж).
Любомир Стойков
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща