Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мода" - страница 5
Светът на модата. Интересува ме светът, а не модата! Но, може би бях твърде бърз, за да оставя модата. Защо не го погледнете без предразсъдъци? Защо не го разгледате като всяка друга индустрия, като филмите например?
Вим Вендерс
Властта е валута, която никога не излиза от мода.
Дан Симънс
Винаги съм вярвал, че стилът е по-важен от модата. Толкова са малко хората, които осъзнават своят стил, и толкова много са тези, които "правят мода".
Ив Сен Лоран
Модата живее свой особен живот, по свои закони, на които другите закони са неподвластни. Аз просто знам, че трябва да се получават моите рокли, за да се раждам. Те трябва да получават моите грижи, разочарование и възторг.
Кристиан Диор
Модата на прегрешенията се променя.
Лилиан Хелман
Модата минава и отминава, а смокиновите листа си остават...
Валентин Домил
При модата всеки неин писък е последен.
Валентин Домил
Обичаше в модата най-много себе си.
Веселин Георгиев
Вкусът ми към модата се основава на това какво не ми причинява сърбеж.
Джилда Раднър
Ергените вече не са на мода. Те са пропаднало общество. За тях се знае прекалено много.
Оскар Уайлд
Хора, живейте, докато не е излязла мода да се прави нещо друго.
Станислав Йежи Лец
Това беше време на големи промени, време на хипита, женското движение, потресаваща мода и прекрасно изкуство. (за 1960)
Марго Роби
Трябва да покажем на света, че въпреки войната Париж все още е столица на висшата мода.
Мариус Габриел
Париж диктува модата на целия свят.
Мария Калас
... смъртта е една от малкото неща, които никога не излизат от мода.
Марк Гатис
Модата налага клиширана красота. Старая се да направя всичко, че да го поправя.
Миуча Прада
Майка ми беше много голямо вдъхновение. Тя обичаше модата. Обичах изкуството в училище и бях много добър в рисуването. Можех да седя на масата завинаги и просто да мечтая за колекции и да рисувам.
Нина Гарсия
Страстта ми към модата се зароди в гардероба на майка ми. Тя беше жена, която обичаше модата. Много й харесваше да се облича и имаше килер, който беше като нейната свещена стая, която принадлежеше само на нея. Тя не ни пускаше да влизаме и да играем там много често.
Нина Гарсия
Модата е израз на време, място, история. Поставя нещата в контекст.
Нина Гарсия
Модата е просто интерпретация на културата около нас.
Нина Гарсия
Ако погледнете назад в историята на жените, които са най-запомнящи се и най-стилни, те никога не са били последователи на модата. Те бяха тези, които бяха уникални в стила си, нарушители на правилата. Те бяха автентични, истински, оригинални. Те не следваха тенденциите.
Нина Гарсия
Бях обсебена от модата, когато бях млад. Мислех, че модата означава моден дизайн и си помислих, че в един момент искам да стана дизайнер.
Нина Гарсия
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
Следваща