Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мода" - страница 4
Мразя тенденциите, но обичам модата.
Трини Уудол
Някои хора приличат на песни: те бързо излизат от мода.
Франсоа дьо Ларошфуко
Модата никога не е била красива, защото тя прави уродливо всичко, което я е предшествало.
Франсоаз Жиро
- Аз съм принцеса. Аз не следвам модата, а я установявам.
Алекс Флин
Романисти на консервативна или по-чисто естетическа гледна точка се държат по-добре на повърхността, но техните романи влизат и излизат от модата според релевантността или неподчинението.
Джейн Смайли
Вярвам, че хората мислят като група по-често, отколкото бихме могли да осъзнаем или искаме да признаем. Обичаме да вярваме, че действаме като личности и нищо повече, но отново и отново - в корпорации и бизнес, в политика и религия, в мода и култура, в приятелства и социални кръгове - мислим и правим като едно цяло.
Джошуа Ферис
Комфортът е от голямо значение за мен. Наистина искам да насърча момичетата да се обличат в това, в което се чувстват комфортно и да не затъват в модата.
Дипика Падуконе
Ще бъда щастлив само тогава, когато престана да се занимавам с мода, а ще престана да се занимавам с нея тогава, когато бъда щастлив.
Александър Маккуин
Твърде много дрехи убиват дрехата. Модата се промени. Сега е просто умножаване на дрехите. Осем колекции в сезон - това са шестнадесет в година. Ние правим дреха, която никой няма да носи.
Жан-Пол Готие
Моята страст е моето семейство и светът на модата.
Клаудия Шифер
Винаги е по-добре да бъдеш верен на своите идеали и да останеш себе си, а не да гониш модата.
Алън Уайлдър
Модата е това, което ме спаси от това да съм тъжна.
Лейди Гага
Мода е това, което обичам от детството си. Аз исках да стана дизайнер и рисувах през цялото време.
Лили Колинс
Слушайте честно музика, без да се водите от стереотипите на модата. Слушайте се в своето сърце и бъдете себе си!
Лусине Геворкян
Не е светски човек този, който познава само последната мода.
Удроу Уилсън
Информацията и знанието са валута, която никога не излиза от мода.
Нийл Геймън
За да не стане отегчително съдържанието е нужно често да се сменя опаковката. Затова жените с удоволствие се подчиняват на модата.
Ноел Кауърд
Не се боя да изляза от мода, а повече се боя да започна да се страхувам заради това.
Орландо Блум
Трудно е да създаваш мода, не можеш просто да я научиш, трябва да имаш мода в ДНК-то си.
Роберто Кавали
Голямото привличане на модата е, че тя отклони вниманието от неразрешимите проблеми на красотата и предостави лесен начин - който може да се купи с пари... към просто изразен, лесно възпроизведен идеал за красота, колкото и временен да е този идеал.
Тиодор Зелдин
По едно време бях много ядосана. Дори се отнасях към модата като към някакъв кръстоносен поход: или бяхте с нас, или против нас, такова чувство. Сега знам, че имаме нужда от идеи, а не да ритаме вратата.
Вивиан Уестууд
Е, аз съм много литературен човек. И модата ми винаги разказва някаква история. Никога не гледам модни списания. Намирам ги за изключително скучни. За мен четенето на модно списание е последното нещо, което трябва да направя. Имам книги, които трябва да прочета.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
Следваща