Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мода" - страница 3
Моята мечта, може би заради семейството ми, разбира се, беше да бъда художник. В един момент избрах посоката на текстила; от текстила преминах към модата.
Роберто Кавали
Обичам дамската мода, но жените не се нуждаят от мен толкова, колкото мъжете. Мъжете са тези, които нямат какво да облекат.
Роберто Кавали
Чувствам, че модата има нужда от мен още много, много години.
Роберто Кавали
В моята планета, модата, аз съм единственият хетеросексуален мъж.
Роберто Кавали
Мисля, че бях първият, който показа, че един дизайнер може да бъде като рок звезда, че хората трябва да обичат вашата мода, но също така да поставят вашето име заедно с вашата мода.
Роберто Кавали
Лично аз не прибягвам до насилие - дори не силата на закона - да придвижвам моралните реформи. Предпочитам образование, аргументи, убеждаване и най-вече влиянието на примера - на модата.
Ръдърфорд Хейс
Хубавата рокля съществува максимум секунда. Или максимум до края на партито. Модата е илюзия.
Том Форд
Или войната ще излезе от мода или хората.
Бъкминстър Фулър
Вярно е, че самата пънк мода беше иконографска: разкъсвания и замърсявания, щифтове, ципове, лозунги и прически. Тези мотиви бяха толкова емблематични сами по себе си - мотиви на бунта.
Вивиан Уестууд
Не съм сигурна обаче какво мисля за сегашната мода. Преди няколко години щях да кажа, че е наистина много лошо и едва ли някога ще видите някой да изглежда добре. Трябва да има някои много добри дизайнери по света.
Вивиан Уестууд
Модата стана такава, каквато и да е. Не мисля, че са останали камъни, които да се обърнат.
Вивиан Уестууд
Модата подобрява живота и мисля, че е прекрасно и щедро нещо за другите.
Вивиан Уестууд
Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често. Опитайте се да правите качество и да намалите количеството. Мисля, че модата е много, много важна.
Вивиан Уестууд
Просто използвам модата като извинение да говоря за политика. Тъй като съм моден дизайнер, това ми дава глас, който е наистина добър.
Вивиан Уестууд
Журналистите обикновено са доста ревниви хора, особено на интелектуалци, за които се предполага, че са на мода.
Вивиан Уестууд
Можете да следвате модата или да бягате за модата. Но можеш да бягате, само ако сте достатъчно млад.
Жана Моро
Който презира модата, той е униформен глупак, а който се прекланя пред нея, той е фирмен глупак.
Константин Мелихан
Модата е това, което човек облича. Не е модерно това, което обличат другите хора.
Оскар Уайлд
Израснах с майка, обсебена от модата, и по-голяма сестра, така че в къщата ми имаше много мода. Първото нещо, което си спомням, че притежавах, беше гащеризон на Пиер Карден, когато бях на 9 или 10; Разбира се, всъщност не го купих, но се влюбих в него.
Нина Гарсия
Модата не са етикети и не са марки. Модата е това, което е скрито дълбоко в душата ни.
Ралф Лорен
Ето защо модата е толкова магическа част от живота ни, защото тя вдъхновява нашите решения, без да ги диктува; задава темата, но не и границите на нашата естетика.
Саймън ван Буй
Модата е понякога странен свят. Удивителен, но странен.
Соланж Ноулс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща