Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мода" - страница 2
Този, който е против модата, вече е попаднал под нейното робство.
Логан Смит
Не се вмествай в стереотипите. Не преследвай последните моди в управлението. Ситуацията е тази, която диктува кой подход приляга най-добре за изпълнението на мисията на екипа.
Колин Пауъл
Всяко поколение осмива старите моди и благоговее пред новите.
Хенри Дейвид Торо
По времето на пънка не се смятах за моден дизайнер. Просто използвах модата като начин да изразя съпротивата си и да се разбунтувам. Дойдох от провинцията и докато стигнах до Лондон, се смятах за много глупава. Амбицията ми беше да разбера света, в който живея.
Вивиан Уестууд
Синът ми следва модата откакто беше пънк. С него сме съгласни, че модата е свързана със секса.
Вивиан Уестууд
Модата не просто прави жените красиви, а тя им дава увереност в себе си.
Ив Сен Лоран
Лесно е да си религиозен, когато религията е на мода; но това е доказателство за силна вяра и решителност да плуваш срещу поток към небето и да се явиш за Бога, когато никой друг не се явява вместо Него.
Матю Хенри
Истинските ценности са отхвърлени и забравени - те повече не съществуват. Мода, се е превърнала в диктатура на нищожества. И това, което някога е било наречено чест, сега се изисква минимално.
Мишел Мерсие
Носете дреха, но не позволявайте дрехата да носи вас. Не ставайте роби на модата. Обличайте това, в което ви е комфортно.
Сонам Капур
Някои мъже са склонни да се вкопчват в стари интелектуални вълнения, също както някои кореми, когато са стари дами, все още се вкопчват в модите и облеклата на своята вълнуваща младост.
Джейн Джейкъбс
Обожавам модата. Мисля, че тя е много важна, защото в крайна сметка това е начинът по който ти показваш себе си пред света.
Ема Уотсън
Архитектурата е как човекът се поставя в пространството. Модата е за това как поставяте обекта върху човека.
Заха Хадид
Хората трябва просто да изразяват себе си и да не се тревожат за тенденциите – опитайте се да използвате модата като компас, индикатор, примери за неща, които можете да бъдете. Не бива да се приема толкова сериозно. Това са само дрехи.
Кели Кътроун
Имах дупки в дънките си още преди да е на мода.
Кени Роджърс
Модата не е просто въпрос на дрехи. Модата витае във въздуха, носена от вятъра. Всеки я предчувства и да вдишва. Тя е и в небето и на пътя.
Коко Габриел Шанел
Модата е илюзия, че се е родила нова жена, съответстваща на своята епоха.
Коко Габриел Шанел
Шанел не е мода, Шанел е стил.
Коко Габриел Шанел
Винаги съм изразявал моята любов към модата чрез моята музика.
Лил Ким
Жените се привързани към модата, защото новоста винаги е отражение на младоста.
Мадлен дьо Скюдери
Мисля, че хората трябва да инвестират в света. Не инвестирайте в модата, а в света.
Вивиан Уестууд
Модата е управляема епидемия.
Джордж Бърнард Шоу
Модата трябва да е нещо, което сутрин, когато отворите прозореца си, казвате "О, страхотно, слънце!" След това взимате душ, казвате: "Добре, страхотно, кой цвят нося днес, защото се чувствам щастлив?" Това трябва да е мода.
Роберто Кавали
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща