Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Програма" - страница 5
Но интеграцията и равенството са митове; те прикриват нова сегрегация и ново равенство... Всеки социален ред установява своя собствена програма за отделяне или сегрегация. Определена вяра и морал получават привилегирован статут, а всичко останало е отделено за постепенно елиминиране.
Раусас Дж. Ръшдуни
Семейството е най-голямата агенция за благоденствие в света и най-успешната. Това, което федералното правителство е направило по отношение на социалните грижи, е малко и незначително в сравнение с това, което семействата в Америка правят ежедневно, като се грижат за своите, облекчават семейните страдания, осигуряват медицински грижи и образование един за друг и т.н. Никое гражданско правителство не би могло да започне да финансира това, което семействата подписват ежедневно. Програмата за благосъстояние на семейството, въпреки всичките й провали от време на време, е пропорционално най-успешната операция в света с несравнима разлика.
Раусас Дж. Ръшдуни
Остаряването не е един процес. Много различни неща се случват, които ни карат да остаряваме. Имам програма, която поне забавя всеки от тези различни процеси.
Рей Кързуайл
Когато служителите за първи път имат право на пенсионноосигурителна програма, те трябва да бъдат записани, освен ако не решат да се откажат.
Ричард Талер
Социалното осигуряване може би е най-обичаното от всички правителствени програми, отчасти защото изисква толкова малко мислене. Вие плащате данъци, докато работите, тогава вие и съпругът ви събирате, докато не умрете.
Ричард Талер
Американският народ иска и заслужава космическа програма, наистина достойна за нация пионери.
Робърт Зубрин
В крайна сметка комунизмът трябва да бъде победен от прогресивни политически програми, които премахват бедността, мизерията и недоволството, от които процъфтява.
Робърт Кенеди
Веднъж създадени, федералните програми са почти невъзможни за премахване.
Рон Пол
Трябва да разберем, колкото повече правителства харчат, толкова повече свобода се губи... Вместо просто да обсъждаме нивата на разходите, би трябвало да обсъждаме дали отделите, агенциите и програмите, финансирани от бюджета, изобщо трябва да съществуват.
Рон Пол
Програмата за училищна дисциплина не работи за децата, които не се справят добре и не са необходими на децата, които са.
Рос Грийн
Повечето хора имат много силно чувство за организационна собственост, но мисля, че това, което хората трябва да притежават, е програма за иновации и всичко е споделено по отношение на изпълнението.
Сатя Надела
Без съмнение подкрепям с цялото си сърце програмите на Майкрософт и в индустрията, които привличат повече жени в технологиите и премахват разликата в заплащането.
Сатя Надела
Диагностиката винаги е нахлуване и взаимодействие с полетата на даден обект, тогава ако операторът има програми за унищожаване и самоунищожение в своето поле, те могат да влязат в полето на неодушевен обект и да създадат условия за неговото унищожаване.
С. Н. Лазарев
Докато Иран вярва, че сигурността му ще бъде повишена чрез ядрена програма, той ще продължи своята програма.
Стивън Кинзър
Двете най-големи страни производителки на петрол в Латинска Америка, Мексико и Венецуела, продаваха петрол на Никарагуа на облекчени цени в продължение на няколко години, започвайки през 1980 година. Програмата беше ограничена, тъй като Никарагуа не можеше да направи дори намалени плащания.
Стивън Кинзър
Много е трудно да убедим други държави, че не трябва да следват програми за ядрено оръжие, ако ние самите активно разработваме компонент на стратегическа отбранителна система.
Стивън Уайнбърг
Израствайки през 60-те и началото на 70-те, с космическите полети и програмата Аполо, винаги съм обичал самолетите. Винаги съм обичал ракетите и винаги съм обичал космическите пътувания.
Стюарт О'Нан
Бях специалност английски в колежа, ходих на програма за творческо писане и през целия си живот наистина четях и мислех за художествената литература като занаят и форма на изкуство. Чувствам, че знам много за това и мога да се доверя на инстинктите си.
Том Перота
Истинският стил е този, при когото няма никакви програми. Това е подобно на начина на поведение по време на криза.
Франк Ауербах
Не знам дали харесвам комунизма и не знам дали харесвам социализма. Но знам, че програмата за закуска за деца храни децата ми. И ако сложите ръце на програмата за закуска за деца...
Фред Хамптън
Защото няма значение в каква програма и по какъв начин е създадена добрата работа. Безсмислено е да познаваш тънкостите на инструмента, с помощта на който не умееш нищо добро да направиш.
Артемий Лебедев
В голяма държава като Съединените щати или Индия семействата се различават значително по отношение на собствените си образователни ценности и не вярвам, че е необходимо всички да преминат през едни и същи учебни програми и оценки.
Хауърд Гарднър
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
Следваща