Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прошка" - страница 2
Вината ми върви толкова бавно, че прошката и забравата винаги я догонват.
Марко Деневи
Много обещаващи помирения се провалиха, защото макар и двете страни да бяха подготвени да простят, никоя от страните не беше готова да получи прошка.
Чарлз Уилямс
Често е по-лесно да простиш, отколкото да ти бъде простено; все пак е фатално да желаеш да получиш прошка от Бог и да не желаеш да бъдеш простен от хората.
Чарлз Уилямс
Когато съм в състояние да устоя на изкушението да съдя другите, мога да ги видя като учители на прошката в живота си, напомняйки ми, че мога да имам спокойствие само когато прощавам, вместо да съдя.
Джералд Джамполски
Прошката означава да оставим миналото.
Джералд Джамполски
Прошката има своите предимства, но никога няма да ви върне това, което сте загубили.
Джонатан Тропър
Ако Исус Христос беше този, за когото се представяше, и Той наистина умря на кръст в даден момент от историята, тогава за цялата история от миналото и за цялото бъдеще на историята това е от значение, защото това е основната точка за прошка и изкупление.
Джош Макдауел
В този момент нещо сладко се раздвижи в него. Беше прошка, красива и без усилие и пълна. За Луи Замперини войната приключи.
Лаура Хиленбранд
По-лесно е да поискаш прошка, отколкото да просиш разрешение.
Лора Лей
Прошката дава надежди, че миналото можеше да бъде по-различно.
Опра Уинфри
Прошката е да отключите вратата, за да освободите някого и да осъзнаете, че сте затворникът!
Макс Лукадо
Прошката казва, че ти се предоставя друг шанс да направиш ново начало.
Дезмънд Туту
Веднъж прочетох, че прошката е изоставяне на всяка надежда да си имал различно минало... но прошката не е същото като заличаването на паметта.
Марта Бек
Мисля, че може би прошката е като промяна - идва на малки стъпки.
Мери Пиърсън
Прошката дава надежда, радост и светло бъдеще, което нищо друго не може.
Пол Майер
Когато сърцето ви е разбито широко, вие също сте отворени както за неща, които са красиви, така и за неща, които са тъга. След като хората не са тук физически, духовното остава, ние все още се свързваме, можем да общуваме, можем да даваме и получаваме любов и прошка. Има любов, след като някой умре.
Сандра Сиснерос
Онези, които са най-съзнателни за прошката, неизменно са тези, които са били най-остро осъдени за своя грях.
Синклер Фъргюсън
Ние не сме на тази планета, за да искаме прошка от нашите божества.
Скот Кънингам
Гневът те прави по-малък, докато прошката те принуждава да израснеш отвъд това, което си.
Чери Картър-Скот
Накара ме да се чудя колко пъти прощаваме, само защото не искаме да загубим някого, дори и да не заслужава нашата прошка.
Деб Калети
Предполагам, че прошката, подобно на щастието, не е крайна дестинация. Не можете един ден да стигнете там и да останете.
Деб Калети
Прошката, която идва от тълкуването на пациента, изглежда невъзможна, когато най-близките до сърцето ви са застрашени.
Джайлс Фодън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща