Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предимство" - страница 6
Силата не трябва непременно да бъде жестока; тя е най-силна, когато не се възползва от предимствата си и е любезна.
Висенте Бласко Ибанес
Бихте могли да играете топката с предимство не само заради подаването, но и заради позиционирането ви на терена и дори начина, по който е поставено тялото ви, например.
Гийем Балаге
Истинският гражданин предпочита общото предимство пред своите предимства.
Гракх Бабьоф
Да бъдеш млад е голямо предимство, тъй като виждаме света от нова гледна точка и не се страхуваме да направим радикални промени.
Грета Тунберг
Имам ужасен спомен за собственото си минало. Едва помня детството си. Имам малко спомени от колежа и юридическия факултет - макар че след като се ожених, получих предимството да мога да се консултирам с паметта на съпруга си.
Гретхен Рубин
Едно от големите неща, които научих, е, че има предимство при редовните нискоинтензивни занимания.
Дан Бютнер
На нейната възраст вече ясно знаете кога един мъж лъже и кога казва истината. Предимството да остарееш, тя се подсмихва на себе си. Опит, син на трудни грешки.
Даря Дезомбре
Младоженецът няма недостатъци, но някои от предимствата му могат да бъдат досадни.
Даря Донцова
Емпатията свали предимството и истината е, че се нуждаем от нашето предимство. Нашият ръб се опитва да ни говори и ние също сме твърде добри в това да го затворим.
Деб Калети
Бих искал да имам деца до известна степен, но честно казано нямам време да заведа децата на проклетия мач с топка. Така че щеше да има повече недостатъци, отколкото предимства за тях.
Албърт Елис
Не е тайна, че големите институционални инвеститори имат много предимства на Уолстрийт. Те получават първата възможност да закупят горещи първоначални публични предложения. Те се срещат лично с ръководствата на компаниите.
Алекс Беренсън
Аз съм работеща майка, така че знам, че завършването на работата, храненето на децата, организирането на семейни срещи и завършването на проектите от шести клас имат предимство пред упражненията.
Денис Остин
Има само два източника на конкурентно предимство: способността да научим повече за нашите клиенти по-бързо от конкуренцията и способността да превърнем това обучение в действие по-бързо от конкуренцията.
Джак Уелч
Вниманието е предимство, което понякога е подценено.
Джаспър Форд
Най-голямото предимство да вярваш в Бог е, че не трябва да разбираш нищо, нито физика, нито биология.
Джеймс Д. Уотсън
Жените украсяват живота. И това е тяхното предимство.
Джеймс Патерсън
Ако малките групи са включени в процеса на вземане на решения, тогава трябва да им бъде позволено да вземат решения. Ако една организация създаде екипи и след това ги използва за чисто консултативни цели, тя губи истинското предимство, което екипът има: а именно колективната мъдрост.
Джеймс Суровецки
Понякога е почти страшно да осъзнаеш колко зле повечето хора се познават; изглежда, че това е почти свещеническо предимство пред душите на хората.
Джеймс Уудс
Въпросът за океаните е, че има предимството от чистотата на водата. Можете да видите какво се случва там, но много прясна вода е мътна. Просто не можете да видите какво има и мисля, че поради тази причина реките не са се появявали толкова много по телевизията за дивата природа.
Джереми Уейд
На вътрешно, лично ниво, патриархатът формира отношенията между баща и син. На външното ниво на обичаите патриархатът определя кои черти и ценности трябва да бъдат насърчавани и възнаграждавани в обществото, т.е. какви архетипове имат предимство пред другите - както в рамките на мъжете, така и в отношенията помежду им.
Джийн Шинода Болън
Оптимизмът е конкурентно предимство.
Джон Гордън
Спомените ни за места, подобно на хората, са предмет на нашия собствен процес на адаптация. След като активният живот приключи и те преминат в паметта, ние поемаме контрол над разказа. Ние го адаптираме, понякога без смисъл. Може би това е единственото предимство на смъртта: когато хората умрат, те могат да живеят в паметта ни, както ние избираме, но местата продължават да съществуват, за да се променят.
Джулия Уелан
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща