Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стил" - страница 6
Радостта от стила не се крие в това как изглеждаме пред другите хора, а в това как изглеждаме пред себе си - и най-запомнящите се и красиви тоалети са просто тези, които в някакъв рядък момент на радост сме намерили смелостта да споделим със света.
Саймън ван Буй
Бриония обича модата и стила, но те нея - не.
Скарлет Томас
Имам откровен характер, който кара хората да се замислят, а стилът ми на битка е агресивен. Всичко е на линия през цялото време. В битките ми има драма.
Тайсън Фюри
Вестникът всъщност е много лош за стила на прозата. Ето защо гравитирах към игрални истории, където получавате малко повече свобода на действие в стила на писане.
Том Улф
В по-голяма или по-малка степен проектът на себе си се превръща в притежание на желани блага и преследване на изкуствено оформени стилове на живот. (...) Не само начинът на живот, но самоактуализацията се пакетира и разпределя според пазарните критерии.
Антъни Гидънс
Личен стил? Наистина не вярвам в това. Каквото е удобно.
Уейърис Дайри
Предполагам, че ако не можете да пеете, по-добре да имате стил!
Уили Нелсън
Промяната в стила е промяна в смисъла.
Уолъс Стивънс
Главното е да продължаваш играта си в своя стил.
Фернандо Торес
Човекът, който по този начин е извън границите на всяка ценностна комбинация и е станал изключителен представител на индивидуална ценност, е метафизически изгнаник, тъй като неговата автономия предполага разделянето и разпадането на цялата система на отделните й елементи; такъв човек е освободен от ценности и от стил и може да бъде повлиян само от ирационалното.
Херман Брох
Нищо не е твърде дълго или твърде кратко, ако имате истинска и интересна приказка и това, което аз наричам "графичен" стил на писане, съчетан с образователни цели.
Чарлз Портис
По мое мнение стилът на играча не би трябвало да се формира само от влиянието на един велик майстор.
Василий Смислов
Музиката трябва да бъде добра, а в какъв стил е направена - не е важно.
Виктор Дробиш
За мен изкуството почти винаги говори по-силно, когато се появява по несъвършен, случаен и фрагментарен начин, по някакъв начин просто сигнализирайки за присъствието му, позволявайки на човек да го усети чрез неспособността на интерпретацията. Предпочитам Шопен, който стига до мен на улицата от отворен прозорец до Шопен, поднесен в страхотен стил от концертната сцена.
Витолд Гомбрович
Готвенето на открито не се отнася само до хот-доги и хамбургери. Има толкова много стилове на храна, които можете да направите.
Гай Фиери
Винаги съм считал, че дрехата трябва да бъде преди всичко удобна, съответстваща на твоя стил на живот, и не трябва да носиш върху себе си костюм като кръст.
Гаспар Улиел
В исторически план тантра обозначава определен стил или жанр на духовни учения, които започват да добиват известност в Индия преди около петстотин сто години - учения, които утвърждават приемствеността между Духа и материята.
Георг Фойерщайн
Искам да кажа, че във всеки случай, когато наистина почувствате нещо, се сблъсквате с трудността да го изразите. И това в края на краищата оформя вашия стил.
Георгиос Сеферис
Що се отнася до стила, мисля, че мемоаристът трябва да притежава уменията на романиста и всички елементи от инструментариума на романиста. Когато чета мемоари, искам наистина, дълбоко да преживея това, което е преживял авторът. Искам да видя героите и да чуя начина, по който говорят, и да разбера как мислят. И по този начин писането на мемоари е подобно на писането на роман.
Даниел Трусони
Най-добрите лидери не познават само един стил на ръководство - те са квалифицирани в няколко и имат гъвкавостта да превключват между стилове, според обстоятелствата.
Даниъл Голман
Не стилът, а качеството и емоционалното въздействие на работата я правят продаваема. Освен ако не направим изкуство, което да се свързва с хората, няма да продаваме много, независимо от стила или предмета.
Джак Уайт
Ще се сблъскате със скука и разочарование през цялата си кариера като артисти. Ще бъдете много разочаровани, търсейки глас / стил, с който колекционерите могат да се свържат. След като постигнете този глас / стил, за който хората искат, ще ви омръзне да го правите.
Джак Уайт
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща