Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стил" - страница 4
Когато започнах да пиша "Милион парченца", почувствах, че това е правилната история със стила, който търсех, и просто продължих.
Джеймс Фрей
Извън шума, стила и спекулациите истината е, че iPad наистина е просто поредното таблетно устройство. Наистина голям PDA, където сензорният екран прави това, което клавиатурата на лаптопа е правила.
Дъглас Рушкоф
Много билбордове и реклами в списания прибягват до показване на изолирани части на тялото, а не на портрети на модели от цялото тяло, използващи или носещи продукти. Този стил на фотография, известен в индустрията като абстрактно представяне, позволява на зрителя да се види в рекламата, а не в модела.
Дъглас Рушкоф
Стила на живота на манипулатора се базира на четири стълба: лъжа, неосъзнатост, контрол и цинизъм. Стила на живота на анализатора е честност, осъзнатост, свобода и доверие.
Еверет Шостром
Никога не съм се научил да чета или пиша музика, така че не съм виртуозен музикант като другите, които споменахте. Напълно не мога да свиря като тях, защото никога не съм учил класическа музика, просто разработих свой собствен луд стил!
Кен Хенсли
Това е демократичният процес на работа. Това, което виждате в този процес, е иракският народ, който възприема демокрацията в американски стил.
Кондолиза Райс
Предпочитаният ми стил е да пиша от първо лице, така че винаги трябва да си играя наоколо с възможни гласове на разказвач, докато намеря нещо, което работи.
Лори Греъм
Стилът без съдържание е лош стил.
Луис Макнийс
В момента изглежда отново се мисли рационално в стил, който е характеристика на учените. Обаче въобще не е въпрос на радост, ако някой се върна от физическо увреждане на добро физическо здраве. Един от аспектите на това е, че рационалността на мисълта налага лимит върху концепцията на човека за неговата връзка с космоса.
Джон Наш
Това, което е написано добре, никога не омръзва. Стилът е самият живот, това е кръвта на мислълта.
Гюстав Флобер
Аз съм свободен. Не се нуждая да копирам Петрарка или Бокачо. Собственият ми гений е достатъчен. Нека останалите се тревожат за стила си, като престават да бъдат себе си. Без господар, без идол, без водач, аз работя всеки ден за своята прехрана, комфорт и слава.
Пиетро Аретино
Искам мъжете да са по-шик - а японският стил има такава изтънчена елегантност.
Роберто Кавали
Стилът е нищо, но не може да има нищо без стил.
Антоан дьо Риварол
Обединяването на противоположностите, което характеризира търговския и политическия стил, е един от многото начини, по които дискурсът и комуникацията стават имунизирани срещу изразяването на протест и отказ.
Херберт Маркузе
Разбрах, че Жаклин Кенеди е преустроила Белия дом в стила на осемнадесети век. Защо тогава бих се вписал идеално.
Бари Голдуотър
Гордея се с това, което имам. Естествен цвят на косата, отпуснат стил дрехи - всичко това е органична част от мен.
Виктория Бекъм
В изкуството могат да се смесват всякакви стилове, но в смесването трябва да има стил.
Габриел Лауб
За едни стилът е сложен начин да се говори за простото, за други е прост начин да се говори за сложното.
Жан Кокто
Моя стил е в това, че аз нямам стил.
Кевин Костнър
Да ръководиш означава да умееш да променяш стила.
Лий Якока
Срещу литературното течение най-добре се плува в класически стил.
Веслав Брудзински
Поставяме ударението на личния чар, защото подобаващият стил и приятните маниери ни отварят всички врати.
Наполеон Хил
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
Следваща