Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стил" - страница 3
Жената е образ, стил и стандарт на живота на мъжът.
София Лорен
Идеята на Арсен Венгер не е само да играе добър футбол. Това е да играеш добър футбол, за да спечелиш. По мое време знаехме, че с нашия стил можем също да нараним отбори и да спечелим трофеи. Но ние го направихме по наш начин, с позиционната игра, подаване, движение.
Денис Бергкамп
Много съм доволен от своя Жокер. Гледам на него като произведение в стил попарт.
Джак Никълсън
Моя стил бойно изкуство е китайски винегрет.
Джеки Чан
Харизмата е невидима енергия с видим ефект. Това е стил. Това е маниер на показване на себе си на хората. Това е жест. Това е антураж, чар и разкош в един флакон. Това е нещо, което не можеш да купиш за никакви пари.
Джъстин Тимбърлейк
Ясният стил е вежливостта на литератора.
Жул Ренар
Стила балсамира литературното произведение.
Алфонс Доде
Ражда се нов стил, където машинната индустрия работи за безличния потребител. ... Извън практическа задача и непрекъсната работа по нейното решение не може да се създаде нов архитектурен стил.
Лев Троцки
За да се постигне пълен успех, трябва към красотата на стила да се прибавят и забележителни идеи. Без това литературното произведение не може да издържи изпитанието на времето.
Клод Адриан Хелвеций
Говоря за живота, а аз правя универсална музика w американски стил - и това е, което правя.
Нас
Стилът е свързан със забавлението. Истинският стил не е в това да имате гардероб, пълен със скъпи и красиви неща - вместо това трябва да знаете кога, къде и как да използвате вашата колекция.
Нина Гарсия
Както повечето хора, аз станах много по-изтънчена в избора си на стил. Познавам себе си и какво ми подхожда по-добре сега, отколкото когато бях много по-млада и се чувствах по-комфортно в собствената си кожа.
Нина Гарсия
Мъжете често възприемат дрехата като нещо, лишено от мъжественост. Но бъдете уверени: ако имате чувство за стил, вие във всеки случай ще изглеждате мъжествено.
Ралф Лорен
Понякога се смея на факта, че хората казват, че имам добър стил.
Суки Уотърхаус
Никога няма да поправя архитектурния си стил и никога няма да бъда доволен от своите произведения.
Тойо Ито
Никога не се старайте да направите впечатление на жена, иначе на вас ще ви се наложи да запазите стила си до края на дните си, за да не я разочаровате.
Уилям Клод Фийлдс
Харесва ми предизвикателството да скочиш в напълно различни пространства и стилове и да измислиш как да се вместиш.
Хюго Уивинг
Пиша нехудожествена литература в този стил на трилър. Имам всички факти; Изследвам го. Имам хиляди страници съдебни документи... Опитвам се да вляза в моите истории.
Бен Мезрич
Значителна роля за формирането на моя стил имаше ранното ми привличане към изучаване на композицията.
Василий Смислов
Когато говоря за артистични универсалии, не отричам огромната роля, която играе културата. Очевидно културата играе огромна роля, иначе няма да имате различни художествени стилове - но от това не следва, че изкуството е напълно идиосинкратично и произволно, или че няма универсални закони.
Вилаянур Рамачандран
По същество оптимистичният стил включва вземане на кредит за успехи, но малко вина за провалите.
Даниел Канеман
Радвам се, че имам собствен стил. И в музиката и в дрехите.
Деми Ловато
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща