Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стил" - страница 2
Моята особеност е, че нямам определен стил на инвестиране или по-точно се опитвам да променя стила си, за да отговаря на условията.
Джордж Сорос
Безпокоя се не от сензациите и новото, а от съвършенството на моят стил.
Ив Сен Лоран
Много пъти се изразявах в странен стил, който не ми даде нищо добро. Основното е да имате свой собствен стил - и те ще ви имитират.
Мадона
Но базилики с най-голямо достойнство и красота също могат да бъдат построени в стила на тази, която аз издигнах и чиято сграда ръководих във Фано.
Витрувий
Моят стил е да карам нещата да траят вечно. Когато имате ограничен бюджет, може да е обезсърчително да похарчите 300 долара за чифт ботуши или палто. Но такива основи са градивните елементи, от които се изработва вашият външен вид.
Нина Гарсия
Десните медии и политиците търсят всяка възможност да бъдат критични към репортерите, които са тук. Някои репортери правят преценки, но това не е моят стил. Представям и двете страни и докладвам какво виждам със собствените си очи.
Питър Арнет
Основен признак на присъствието на стил - да бъдеш този, който си.
Сонам Капур
По-добре е да бъда известна като икона от стил, от колкото да бъда известна за сметна на моите родители.
Сонам Капур
Предполагам, че не мога да бъда страхотен архитект. Големите архитекти имат разпознаваем стил. Но ако всяка сграда, която направих, беше една и съща, би било доста скучно.
Филип Джонсън
Може би "само една малка глобална променлива" не е твърде неуправляема, но този стил води до безполезен код, освен за оригиналния програмист.
Бярне Строуструп
Самата същност на архитектурата се състои в разнообразие и развитие, напомнящо на естествения органичен живот. Това е единственият истински стил в архитектурата.
Алвар Аалто
Правителствата и стиловете си идват и си отиват, а "Джейн Еър" остава.
Джаспър Форд
Правя малко медитация в стил йога. Отпускането и дишането дори само една минута на ден прави голяма промяна.
Долф Лундгрен
Моят стил е много вдъхновен от двамата ми родители, така че всички имаме еднакъв вкус.
Зоуи Кравиц
Стил - това е декора на личността.
Ирина Хакамада
Шанел не е мода, Шанел е стил.
Коко Габриел Шанел
Очевидно комедийните стилове се променят.
Лари Дейвид
Внаги обичам да гледам от оптимистичната страна на живота, но съм достатъчно голям реалист, за да знам, че животът е нещо много сложно. Всяко решение в стил Уолт Дисни е погрешно.
Едуард Далбърг
Ако нямаш понятие от блус, няма смисъл да се захващаш с китарата и да свириш рок или какъвто и да е друг популярен музикален стил.
Кийт Ричардс
Защо да се променям? Всеки човек има свой собствен стил. Ако сте го намерили, вие трябва да се придържате към него.
Одри Хепбърн
Литературният стил е продукт на тоталната физиология.
Реми дьо Гурмон
Когато подстригах косата си, целия звук се промени, стилът ми се промени.
Риана
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща