Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Миро"
Когато силата на любовта надвие любовта към силата, тогава светът ще познае мира.
Джими Хендрикс
Истинските победи са победи на мира, а не на войната.
Ралф Уолдо Емерсън
Очакваме с нетърпение времето, когато Силата на Любовта ще замени Любовта на Силата. Тогава светът ни ще познае благословиите на мира.
Уилям Гладстон
Да се готвиш за война е един най-ефикасните начини за опазване на мира.
Джордж Вашингтон
Оставете ме на мира: все още имам краката си и една ръка. Кажете на лекаря да побърза с инструментите. Знам, че ще трябва да загубя дясната си ръка, така, че колкото по-скоро, толкова по-добре.
Хорацио Нелсън
Животът може да бъде прекрасен, ако хората ви оставят на мира.
Чарли Чаплин
Никога, в името на мира и тишината, не отричайте собствения си опит или убеждения.
Даг Хамаршелд
Всичко, което казваме е да се даде шанс на мира.
Джон Ленън
Ако трябва да избирам между мира и справедливостта, аз избирам справедливостта.
Теодор Рузвелт
Хакерите обичат да мислят, че те могат да игнорират политиката, и вие може да оставите на мира политиката, но тя няма да остави вас.
Ричард Столман
Нека си спомним някога, че интересът ни е в съгласие, а не в конфликт; и че нашето истинско превъзходство почива на победите на мира, а не на войната.
Уилям Маккинли
От всички наши мечти днес няма по-важно - или толкова трудно да се осъществи - от това за мира в света. Нека никога не загубим вярата си в него или решимостта си да направим всичко, което може да се направи, за да го превърнем един ден в реалност.
Лестър Пиърсън
Основното задължение на правителството е да поддържа мира и да не засенчва слънчевата светлина на народа.
Джеймс Гарфийлд
Следователно толерантността е източникът на мира, а нетолерантността е източникът на безпорядък и разправии.
Пиер Бейл
Мисля, че това, което прави Нобеловият комитет, надхвърля войната и гледа какво може да направи човечеството, за да предотврати войната. Устойчивото управление на нашите природни ресурси ще насърчи мира.
Уангари Маатаи
Но се чувствам убеден и се осмелявам дори да пророкувам в това отношение, че ще дойде време, когато в кабинета ще има и министър на мира, седнал до министрите на войната.
Фредрик Байер
Обзети от приказка, прекарваме живота си в търсене на вълшебна врата и изгубено царство на мира.
Юджийн О'Нийл
Като привилегирован оцелял от Първата световна война, надявам се, че ще ми бъде позволено да намеся дълбоко усещане за почит към онези, които нямаха късмета да успеят, но които споделиха сигналната чест да се опитат до последно да спасят мира.
Рене Касен
Да се поздравиш с нежния си ангажимент към околната среда, или към мира, или за потиснатите, и да мислиш, че не е повече дълбока морална вина.
Робърт Конкуест
Всеки момент е шанс за нас да постигнем мир със света, да направим мира възможен за света, да направим щастието възможно за света.
Тик Нят Хан
Не можете да сключите мир с терористи. Нормалните разделителни линии между войната и мира не се прилагат.
Улрих Бек
Всеки един от тези договори е стъпка за поддържане на мира, допълнителна гаранция срещу войната. Чрез такава машина споровете между нациите ще бъдат уредени и войната ще бъде предотвратена.
Франк Билингс Келог
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща