Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Благодарност" - страница 8
От кандидат-президентския щаб са наясно, че ще управляват кратко. Затова сега ще откраднат каквото могат! А в същото време нас обвиняват. За такива хора народът е измислил израза,,Крадецът вика: дръжте крадеца". Пуснаха няколко министъра да вършат мръсната работа. Единият по харвардски точи язовири, а другият по комунистически лъже всеки ден. И накрая Пламен Узунов прибира торбата с,,благодарностите". Събрали са се всички срещу ГЕРБ, защото по единично са слаби. Но дори и обединени, не са построили и 1% колкото нас.
Бойко Борисов
Парите не са важни за мен. Това не ми помага да подобря своите игрови качества. Това може да направи само всекидневната трудна тренировка. Като благодарност за доверието, което Ювентус ми оказа, се надявам да спечеля до 2000 г. европейската купа. С националния отбор бих желал да стана европейски или световен шампион. Лично пък се стремя към Златната топка за футболист на годината в Европа или титлата Най-добър футболист за годината във света. По тази причина мисля, че съм си заслужил напълно парите.
Алесандро Дел Пиеро
Значителният преводач пресъздава чуждата творба чрез своята езикова стихия. Това се забелязва от изкушения в словото читател. Той отгръща заглавната страница, за да види името на преводача, и в погледа му може да се прочете благодарност. С интерес узнавам, че някои книги от още непознати немски автори са били купени заради това, че като преводач намират моето име – такъв е случаят с "Хотел за лунатици" от Кристоф Мекел.
Венцеслав Константинов
Ако животът не ти поднася поне малко опасност, по-добре си я създай сам. Ако животът ти я поднесе, приеми я с благодарност.
Антъни Куейл
Не мога да се прехласвам от благодарности към публиката. Артистите много обичат в интервютата да ръсят фрази като "Моят бог е моята публика" или "За мен публиката е всичко". Как могат да са всичко четиристотин души в салона, дето и лицата им не различаваш? Какъв е тоя бог, дето толкоз лесно му се кланяш? Я по-полека.
Стоянка Мутафова
Този, който не иска признателност, е именно човекът, който заслужава пълната ви благодарност.
Салентин
Истински благородният не търси благодарност – неговата награда е добрата му постъпка.
Ан дьо Стал
Само хората, които са искрено благодарни на Бога, са наистина богати. Така че нашето вътрешно щастие не зависи от добрите или лошите събития, които ни се случват, а от степента на нашата благодарност към Бога.
Алберт Швайцер
- Това е за теб. В знак на нашата благодарност. И ми връщи талон за безплатна консумация в ресторант "Епълбийс", както и няколко талона за безплатно вземане на филми под наем. И Джером и аз се втрещихме за момент безмълвни. - Леле, - казах аз най-накрая. Вторят след мен сигурно щеше да получи талон за намаление за веригата за бързо хранене "Сизлър". Без съмнение второто място е първо място за най-голям загубеняк.
Ришел Мийд
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
Следваща