Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Благодарност" - страница 6
На всеки Ден на благодарността всички записваме три неща, за които сме благодарни, и ги поставяме в шапка. След това подминаваме шапката около масата за вечеря и всеки трябва да отгатне кой какво е написал!
Деби Райън
Когато някой ми каже, че изглеждам страхотно, казвам благодарност и след това споделям тайна: Не е дрехата или гримът; това е моята поза.
Денис Остин
Изследванията показват, че искрените положителни чувства - като любов, грижа, благодарност, признателност, състрадание или радост - изглаждат сърдечния ни ритъм в хармоничен последователен модел.
Джед Даймънд
Човек с власт прегръща предизвикателствата с пълна благодарност. Независимо от ситуацията, която може да доведе животът, недоволството никога не е оправдано, а по-скоро всичко се преживява като възможност и привилегия да се осмелява и да расте.
Джеймс Артър Рей
Хората гледат на полицията не като на съюзници, а като на антагонисти и мислят за тях не с уважение или благодарност, а с подозрение и недоверие.
Джеймс Коми
Благодарността... трябва да бъде съизмерима с безграничните благословии, на които се радваме.
Джеймс Полк
Привилегия е да помогна на децата да научат истинското значение на Коледа, което е благодарност към Бог за това, че ни изпрати своя син Исус, и да спечелим от тази благодарност чувство на любов и щедрост на духа към другите.
Джеф Гуин
Понякога трябва да принуждавате хората да правят това, което не искат. За тяхно добро. И, знаете ли, тогава те изказват благодарности.
Джефри Дивър
Гледката за мизерията на проклетите ще удвои пламъка на любовта и благодарността на небесните светци.
Джонатан Едуардс
Болестите са ни изпратени от Бог и ние трябва да ги приемем с търпение и дори благодарност, защото това е същото, сякаш самият Господ ни е говорил чрез устата на микроби - също Божии създания, за да ни научи на урок в смирение.
Едуардо Мендоса
По този начин, колкото повече благодарност изпитваме и колкото повече предлагаме на другите, толкова по-доволни ще бъдем по принцип от живота си.
Ейдриън Гостик
Благодарността е ключът, който отваря вратата на сърцето ви, който позволява на неизползвания и вдъхновяващ потенциал на любовта да излъчи и да изчисти съзнанието ви от всякакви замъгляващи несигурности, които могат да ви попречат да живеете най-невероятния и необикновен живот и мечта. Когато сте благодарни за това, което имате, получавате повече, за които да сте благодарни. Вашият живот е изпълнен до степента на вашата благодарност.
Джон Демартини
Ново поколение дължи мярка на благодарности на всеки член от предишното поколение.
Еймър Тауълс
Мълчете и казвайте молитвите си - със сигурност не само най-доброто, но и единственото, което трябва да направите, ако човек би бил истински щастлив; но, срамувайки се да попитам, когато съм получил толкова много, единствената форма на молитва, която бих използвал, би била форма на благодарност.
Елизабет фон Арним
Изпитвах благодарност към Ататюрк, че родителите ми бяха толкова добре образовани, че не бяха задържани от суеверия или религия, че бяха истински учени, които ме научиха да чета, когато бях на три и никога не се съмнявах, че мога да стана писател.
Елиф Батуман
Най-висшата форма на благодарност е да станеш най-добрият ученик на твоя наставник.
Игор Ман
Надявам се децата да изпитват благодарност за това, което имат.
Катрин Апългейт
Една проста благодарност, че спасихте живота ми, би била достатъчна. Нямам нужда да ме носиш в леглото си, за да покажа своята благодарност.
Кортни Коул
Благодарността отнема по-малко енергия от гнева.
Кристин Кашор
Има две неща, които аз никога не взимам назаем - пари и планове. Но ако някой от хората се съгласи да ми подари малко от своето приятелство, аз ще го приема с благодарност.
Алфред Нобел
Той направи една злощастна, но, уви, много често срещана грешка: прие благодарността за любов.
Л. П. Хартли
Когато се съсредоточите върху благодарността, положителните неща се вливат по-лесно, правейки ви още по-благодарни.
Лиса Ранкин
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща