Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Концепция" - страница 3
Няма нормално. Никога не съм срещал нормален човек. Концепцията е погрешна. Това предполага, че има само един начин, по който хората трябва да бъдат, и това не може да е вярно. Човешкият опит е твърде разнообразен.
Маурийн Джонсън
Еврейската концепция за евреите като избрания народ, който в крайна сметка трябва да управлява света, действително формира основата на равинския юдаизъм... Еврейската религия сега заема позицията си по-скоро на Талмуда, отколкото на Библията.
Неста Х. Уебстър
Когато проектирате сграда, започвате от обща философия и слизате и започвате от детайлите и измисляте. Единствено теоретичният архитект вярва, че можете да направите концепцията и тогава някъде някой ще дойде да я изгради.
Ренцо Пиано
Колкото повече усъвършенстваме разбирането си за Бог, за да направим концепцията правдоподобна, толкова повече тя изглежда безсмислена.
Стивън Уайнбърг
Тъй като аз съм японец, който надгражда опита на японската архитектура, моите реални проекти идват от японски архитектурни концепции, въпреки че са базирани на западни методи и материали.
Тадао Андо
Разбирам концепцията за оптимизъм. Но смятам, че това, което получаваш е мен е липсата на цинизъм.
Том Ханкс
Обичам видеоигрите. И аз съм леко възхитен от тях. Възхитена съм от тяхната сила по отношение на въображението, по отношение на технологията, по отношение на концепцията. Но мисля, че преди всичко се възхищавам на тяхната сила да мотивират, да ни принуждават, да ни превземат, както наистина нищо друго, което някога сме изобретили, не е постигало преди.
Том Чатфийлд
Принудих се да мисля каква е новата концепция и ми стана ясно, че това е риск, не само в технологиите и екологията, но и в живота и заетостта.
Улрих Бек
Когато идват в Европа, те са изправени пред все още затворени граници. По този начин концепцията за отворените граници е много селективна концепция, която изобщо не се приема сериозно в опита на неевропейците.
Улрих Бек
Това, за което не съм се извинил, е оригиналната концепция за стремеж да се постигне справедливост за всички южноафриканци чрез концепцията за националните държави.
Фредерик де Клерк
Намирам концепцията за интелигентен дизайн за доста нечестна. Човек трябва открито да отстоява съществуването на Аллах, трябва искрено да отстоява религията, исляма. Или, ако човек е християнин, трябва честно да отстоява християнството.
Аднан Октар
Религиозните войни показаха, че християнската вяра вече не е обединителна сила на Европа. Беше необходимо ново общо основание и то беше намерено в разума, което е нещо, което се споделя от цялото човечество. Това беше един от корените на Просвещението и неговата концепция за универсални човешки права.
Валтер Каспер
Намирам, че западната медицина е все по-отворена за доказване на енергийни концепции. Защо не, защото съвременната физика е 100 процента базирана на нея.
Дебора Кинг
Когато фактите се променят, вие променяте мнението си. Знам, че понякога това е трудна концепция за хората.
Джеймс Карвил
Корпорациите се надяват, че правилната концепция ще промени нещата за една нощ. Това е, което бихте могли да наречете подхода с катастрофална диета: гладувайте няколко дни и ще бъдете слаби цял живот.
Джеймс Суровецки
Рационалността на мисълта налага ограничение на концепцията на човек за неговото отношение към Космоса.
Джон Наш
Вдъхновението изисква активното сътрудничество на интелекта, съчетано с ентусиазъм, и при такива условия се раждат прекрасни концепции, с всичко отлично и божествено.
Джорджо Вазари
Аз съм много твърд, ядосан атеист. И все пак съм очарован от концепцията за преданост.
Джос Уедън
Концепцията за фино взаимосвързан свят, шепнещо езерце, в което и чрез което сме тясно свързани помежду си и с Вселената, асимилирани от нашия интелект и приети от сърцата ни, е част от универсалния човешки отговор на предизвикателството сега сме изправени.
Ервин Ласло
Славата е до голяма степен театрална концепция.
Ерик Хофер
Гастроном, който не е природозащитник, е просто глупав. Докато един природозащитник, който не е гастроном, е тъжен. Възможно е да промените света дори като запазите концепцията за правото на удоволствие.
Карло Петрини
Отмъщението е особено интересна концепция, особено понятието дали съществува или не извън абстрактна идея.
Кристофър Нолан
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща