Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отсъствие" - страница 4
...любовта е способността да виждаш невидимото и желанието постоянно да чувстваш отсъствието до себе си.
Орхан Памук
След всяко свое отсъствие той се връщал и сервирал на младата си жена всякакви измислици, мариновани с различни видове алкохол. Кой знае защо смятал, че те й харесват.
Рани Маника
Загадките са по-добре, отколкото пълно отсъствие на отговори.
Роджър Зелазни
Много хора се опитват да избегнат натиск, но въпреки това отсъствието на каквото и да е напрежение или натиск обикновено създава усещане за скука и нестабилното изживяване от живота, от което толкова много хора се оплакват.
Антъни Робинс
Има моменти, когато отсъствието на баща ми е толкова тежко, колкото дете, което седи на гърдите ми.
Хишам Матар
Да се постъпваме правилно обикновено не ни се отдава вследствие отсъствието само на воля, а не отсъствието на знания.
Хърбърт Спенсър
Ако виното изчезне от човешкото производство, вярвам, че би причинило отсъствие, провал в здравето и интелекта, празнота, много по-ужасяваща от всички вдлъбнатини и отклоненията, за които виното се счита за отговорно.
Шарл Бодлер
Когато красотата ни заобикаля от всички страни, тя губи способността да докосва сърцето и само отсъствието му може да доведе до някакъв емоционален ефект.
Артър Кларк
Отсъствието на жалби за качеството на парашутите, съвсем не означава, че са направени безупречно.
Бени Хил
Сега, когато баща ми не е между живите, аз, колкото и да е странно, в основата си не чувствам отсъствие, а обратно, а неговото присъствие. Едва след неговата смърт, аз истински започнах да разбирам всичко, което ми е говорил. Него го няма, аз все още продължавам да се уча от него.
Джеф Бриджис
Демократическото общество, управлявано от нормални права, предполага отсъствието на единодушие практически във всички аспекти на общественият живот. Компромисите по общодържавните въпроси се явяват заплащане за цивилизоваността, а не проявяване на безпринципност.
Алън Грийнспан
Нищо така не украсява жената както временното отсъствие на мъжа.
Генадий Малкин
За жените косата е по-важна от таланта или неговото отсъствие.
Маргарет Атууд
Свободата ще ти струва маската, която носиш. Маската, с която се чувстваш толкова удобно и с която е така трудно да се разделиш, не защото ти пасва кой знае колко добре, а защото си я носила толкова дълго. Свободата е пълно отсъствие на загриженост за самия себе си. Най-добрия начин да престанеш да мислиш за себе си е да се загрижиш за останалите.
Флоринда Донър
По-добре е отсъствие на договор, отколкото лош договор.
Авигдор Либерман
Позволяването е отсъствието на отрицателни вибрации.
Майкъл Лозиър
Защо ние възприемаме като недостатъци отсъствието на спомени и разбиране?
Мариан Фредриксон
В отсъствието на такова взаимодействие между тялото и духът, духът винаги остава поробен.
Марион Удман
... човек може да се смири с мисълта за собствената си смърт, но не и с отсъствието на тези, които обича...
Марк Леви
Липсата на доказателства не е доказателство за отсъствие.
Марк Хеншоу
Всички ние маймунираме Бог в Неговото отсъствие.
Матиас Енар
Той е установил, че преживяването на отсъствието на човек означава отчасти да преживее неговото присъствие.
Мич Кълин
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
Следваща