Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компютър" - страница 7
Мисля за нещо много по-важно от бомбите. Мисля за компютри.
Джон фон Нойман
Книгите миришат на мухъл и богатство. Знанията, получени от компютър, са... Той няма текстура, няма контекст. То е там и след това го няма. Ако трябва да продължи, получаването на знания трябва да бъде осезаемо. Трябва да е... миризливо.
Джос Уедън
Дизайнът е процес на мислене, който започва в главата и със скици. Мисленето не може да се направи от компютър.
Дитер Рамс
Всичко, от което се нуждаете, е компютър, мрежова връзка и ярка искра на инициатива и креативност, за да се присъедините към икономиката.
Дон Тапскот
Вече няма тайни. Правителствата, китайците, американците, японците, руснаците, само правителствата могат да се преместят право в ума на всеки, на всеки компютър, на всичко и да събират информацията.
Друнвало Мелхизедек
За американеца има две свещени неща - компютъра и психоаналитика.
Александър Никонов
Агенцията за сигурност и съюзниците прелитат из водопровода в интернет като мишки през кътчетата на стара къща. Огромни парчета електронен трафик могат да се съхраняват за дни или дори седмици. Мощните компютри и гениалните алгоритми могат да търсят модели и връзки по начин, който едва наскоро би изглеждал невъобразим. Очертанията на тези усилия бяха известни още преди изтичането на Сноудън, дори и кодовите имена и техники да не бяха.
Едуар Лукас
Компютърът е впечатляващ по мащаб, но в крайна сметка просто калкулатор. В него няма истинска интелигентност. Никаква мисъл. Без креативност. Няма душа.
Ейми Кауфман
В не толкова далечното минало бяхме достатъчно близо до нашата общност, за да видим физически как нашите действия повлияват на групата като цяло. Сега е твърде лесно да погледнем от другата страна или да изключим телевизора или компютъра и да се откъснем от другите.
Йехуда Бърт
Най-големите и мощни компютри все още не могат да се сравнят с най-малките и най-слабите хора.
Алисън Гопник
Много обичам да пиша, но много лесно се разсейвам: двете ми котки се бият, дъга, телевизионно шоу... Трябва да използвам всеки трик, за да се задържа пред компютъра.
Катрин Апългейт
Всички тези компютри, всички тези джобни устройства, всички тези мобилни телефони, всички тези лаптопи, всички тези сървъри - това, което извличаме от всички тези връзки е, че получаваме една машина. ... Ние изграждаме една, глобална машина.
Кевин Кели
Използвайте лична защитна стена. Конфигурирайте я, за да предотвратите свързването на други компютри, мрежи и сайтове към вас, и посочете кои програми имат право да се свързват към мрежата автоматично.
Кевин Митник
Видях себе си като електронен ездач на радост. Бях като Джеймс Бонд зад компютъра. Просто се забавлявах.
Кевин Митник
Защитата на себе си е голямо предизвикателство във враждебната среда на Интернет. Представете си глобална среда, в която безскрупулен човек от другия край на планетата може да изследва вашия компютър за слабости и да ги използва, за да получи достъп до най-чувствителните ви тайни.
Кевин Митник
Не знам за нито един случай, който включва хакване на компютър, в който да са били обвинени множество обвиняеми, когато не е имало информатор по случая.
Кевин Митник
Получих поверителна информация по същия начин, по който го направиха държавните служители, и направих всичко, без дори да докосвам компютър. ... Бях толкова успешен с тази линия на атака, че рядко ми се налагаше да вървя към техническа атака.
Кевин Митник
Аз съм луда по четенето, но съвършено равнодушна към джаджите. Компютър използвам само за поръчка на книги и билети за концерти.
Кери Мълиган
Отвращението ми към компютрите има почти политически плам: те променят обществото ни, казвам, и към по-лошо. Да се държим човешки. Обратно. Използвайте нашето писане на ръка.
Лена Дънам
Още от гимназията пиша в спирална тетрадка, с молив. Всичко изглежда прекалено излъскано на компютър, когато започнете да пишете, и аз наистина не мога да го видя. Чувствам, че думите са много по-голи с молив, върху тетрадка.
Лили Кинг
Когато пиша нов проект, не обичам да се чувствам обвързана с която и да е предишна версия. Ето защо не използвам компютър, за да пиша. Текстът изглежда на екрана твърде много като книга. Това не е книга - това е лош първи проект на нещо, което един ден може да бъде книга.
Лорън Гроф
Човекът е най-добрия компютър, който може да се постави на космически кораб...и е единствения, който може да бъде масово произвеждан с неквалифициран труд.
Вернер фон Браун
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща