Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Течение" - страница 6
Ако гледам на някой предмет в течение на известно време, то зрелището ме разочарова. Това е и моето проклятие на фотограф.
Ървинг Пен
В течение на живота си направих много преходи - повечето от тях ме отдалечиха от моите сомалийски корени и стабилно към просветления манталитет на западната демокрация.
Аян Хирси Али
Любимата ми за всички времена тема в положителната психология е изучаването на положителни емоции. Очарована съм от това колко приятни преживявания, които могат да бъдат толкова фини и мимолетни, могат да се добавят с течение на времето, за да променят кои ставаме. В днешно време съм особено развълнуван да разследвам как положителните емоции променят самите начини, по които нашите клетки се формират и функционират, за да ни поддържат здрави.
Барбара Фредриксън
До раздялата ни бях влюбена в него до забрава и бях готова да направя всичко за нежен поглед, за похвала, за знак на внимание. Бях луда по него. С течение на времето упоритостта се добавя към лудостта. Той ми изневери и магията се разсея. Обичах го твърде много.
Валери Трирвайлер
Свободата е като приливите на морето, идва и си отива с течение на времето.
Виктория Айвярд
За да станете известни, нужно е четиридесет години да се занимавате с живопис, или двадесет години да пишете бестселъри, или десет години да играете главни роли в театъра, или пет години блясък в киното, или в течение на месец ежедневно да четете по телевизията кулинарни рецепти.
Веслав Брудзински
Повечето събития стават случайно. Друго нещо, е това че когато гледаш на някои събития станали във времето, ти разбираш: те в значителна степен са променили всичко в течение на твоят живот.
Гавин Екстенс
Докато някои по-пасивни форми на свободното време, като гледане на телевизия или сърфиране в Интернет, са забавни в краткосрочен план, с течение на времето те не предлагат почти същото щастие като по-предизвикателните дейности.
Гретхен Рубин
Мъжете и жените разговарят помежду си в течение на векове, но не се разбират един други, понеже техните духовни организми са построени по твърде различни типове, че да могат да възприемат еднакво образите на външните неща. Даже една разлика в тяхната логика би била достатъчна за това, да създаде между тях непреодолима пропаст.
Гюстав Льобон
Имаме се помежду си и историите ни се извиват и смесват като усукващите се течения на река. Ние се държим здраво, докато се въртим и залитаме през живота си. Има моменти на голяма радост и магия. Най-поразителните неща могат да чакат, докато всеки ден изгрее, когато всяка страница се обърне.
Дейвид Алмънд
Една единствена песен в течение на три минути може напълно да измени химията на чувствата. Нищо в света не е способно на това.
Дейвид Геън
Някои мъже могат да са генетично склонни да имат и държат един партньор, докато други не. В близко бъдеще младите жени, които остават в течение на научната литература, може да поискат генетични тестове на своите гаджета, за да преценят колко вероятно е да направят верни съпрузи.
Дейвид Игълман
Нито една древна история, дори Илиада или Одисея на Омир не е останала толкова популярна с течение на времето. Историята на Рама изглежда толкова стара, колкото и цивилизацията, и има нова привлекателност за всяко поколение.
Дейвид Фроли
Много от новите публични компании са в състояние да отчетат година или две силен ръст на продажбите на малка база, но растежът им почти винаги се забавя с течение на времето, благодарение на това, което инвестиционните специалисти наричат "законът за големите числа".
Алекс Беренсън
Защото животът е такъв, нали? Човек не може да спре неговите приливи и отливи. Влизате в течението и каквото и да е по пътя ви, ще ви пресече и ще ви докосне и понякога ще остане.
Джанис Париат
В течение на историята правителствата, политическите режими и лидерите са направили някои глупави неща, въпреки всички аргументи за противното, понякога дори срещу собствения си интерес.
Джеймс Карвил
Живеем в свят, който е много бърз, където много бързо ни бомбардират с огромно количество информация и аз се опитах да съобразя гласа си с времето, което според мен, писатели, в течение на историята - много от тях винаги са правили.
Джеймс Фрей
И с течение на времето, страни като Америка, като Русия трябва най-накрая да узреят, да станат по-мъдри, сега те приличат на двама млади мъже-насилници.
Джеймс Хадли Чейс
Прочетох безброй литературни произведения, които подробно описват копнежа и болките, които героите изпитват към някого, когото обичат, и с течение на времето съм развил твърдо убеждение, че това е просто драматична глупост, която има за цел да примами читателите.
Джесика Парк
Не можете да си купите доверие на всяка цена. Но бавно, с течение на времето, можете да го изградите безплатно.
Джефри Гитомър
Уеб дизайнът е създаването на дигитална среда, която улеснява и насърчава човешката дейност; отразяват или се адаптират към индивидуалните гласове и съдържание; и се променят грациозно с течение на времето, като винаги запазват своята идентичност.
Джефри Зелдман
Нека бъдещето каже за нашето поколение, че сме изпратили мощни течения на надежда и че сме работили заедно, за да излекуваме света.
Джефри Сакс
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща