Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Течение" - страница 3
Конфигурацията на океанското дъно е от голям интерес за сеизмолозите, изучаващи движенията на земната кора. Океанографите също могат да обяснят някои особености на океанските течения чрез контура на океанското дъно. Но огромни области все още са неизследвани.
Пол Шумейкър
Ако спестявате в дългосрочен план, всъщност е добре, когато пазарът е надолу, защото колкото повече акции имате, толкова повече потенциално можете да спечелите, когато пазарите се покачат. И с течение на времето - десетилетия, не месеци - пазарите се покачват повече, отколкото падат.
Сузи Орман
...повечето мъже и жени ще се поддадат на силните течения, които ги засмукват в моретата на разрухата. Само най-силните в ума и духа ще плуват срещу това течение.
Тед Декър
Мисля, че с течение на времето компаниите винаги стават самодоволни. Или повечето компании, това е.
Тим О'Райли
Вие самите сте време - вашето тяло, умът ви, предметите около вас. Потопете се в реката на времето и плувайте, вместо да стоите на брега и да отбелязвате течението на теченията.
Филип Капло
В течение на много години аз съм забелязал, че повечето лекари, юристи и крупни бизнесмени са си направили навика да посещават шахматният клуб във втората половина на деня или вечер, за да се отпуснат и да намерят облекчение от грижите по своята работа.
Хосе Раул Капабланка
Аз съм войнствена социална тенденция, работеща за задържане и разширяване на своето място в общото течение на тенденциите. Доколкото може, той се елиминира, както прави целият живот. Да го мислим като отделно от обществото е осезаем абсурд, за който никой не би могъл да бъде виновен, който наистина го възприема като факт от живота.
Чарлз Кули
Защото няма нищо толкова ужасяващо като загубата на сън. Създава фантоми и съмнения, кара човек да се съмнява в собствените си способности и преценка и с течение на времето разгражда тялото отвътре.
Чарли Хюстън
Ако решите просто да се оставите по течението, ще се озовете там, където тече течението, което обикновено е надолу, което често води до голяма купчина утайка и живот пълен с нещастие. В крайна сметка ще направите това, което правят всички останали.
Шон Кови
Човешките реакции към роботите варират в зависимост от културата и се променят с течение на времето. В Съединените щати сме ужасени от роботите-убийци. В Япония хората искат да се сгушат с роботи-убийци.
Даниел Х. Уилсън
Мисля, че любовта се променя с течение на времето, като остарееш, научаваш повече, правиш повече.
Дороти Кумсън
Времето винаги е било използвано срещу нас на определено ниво. Изобретението на часовника ни направи отговорни пред работодателя, даде ни стандартна мярка и управление на хронометъра, а също така доведе до изискването лихвоносната валута да расте с течение на времето, изискването за разширяване на нашата икономика.
Дъглас Рушкоф
Подобно на намаляващата красота, която се завръща за един парализиран от ботокс зависим, колкото по-силно се опитваме да спрем течението на времето, толкова по-малко сме на разположение до момента, в който се стремим да запазим.
Дъглас Рушкоф
Не съм от тези, които стоят тихо и плуват по течението. Не. Аз винаги съм готова да се изправя против несправедливостта.
Кейти Пери
Опитвам се просто да отида с течението и да се уча от хората около мен.
Кристина Ричи
Животът ми е такъв, какъвто трябва да се чувства сьомгата. Те винаги вървят нагоре по течението, срещу течението.
Лора Шлезинджър
И къде му е тук чудото? Почитаните като божества хора с течение на времто наистина губят човешките си черти.
Станислав Йежи Лец
Не се плаши къде ще те отведе пътят. Вместо това се съсредоточи върху първата крачка. Това е най-трудната част и именно за нея носиш отговорност. Веднъж направиш ли първата стъпка, нека всичко следва естествения си ход, а останалото ще се нареди само. Не се носи по течението. Самият ти бъди течение.
Елиф Шафак
Несъвършено замесени, ние живеем в теченията на всеобщата взаимност.
Мартин Бубер
Вие сте попаднали в течението на непрестанните промени. Животът ти е вълничка в него. Всеки момент от вашия съзнателен живот свързва безкрайното минало с безкрайното бъдеще. Участвайте и в двете и няма да намерите настоящето празно.
Освалд Шпенглер
Ние си въобразяваме, че човешката природа не се променя. Ние обичаме да го казваме, но не мисля, че е вярно, защото в течение на вековете сме се променили.
Тиодор Зелдин
Няма нищо неподходящо в това да имаш дълг в Америка. Това е, което ни помогна да растем с течение на времето. И когато дългът излезе извън контрол, се притеснявайте.
Уорън Бъфет
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща