Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Течение" - страница 2
С течение на времето вие се променяте, научавате нови неща, отношението ви е различно. В момента все още се наслаждавам на ски състезанията толкова много, че би ми било трудно да мисля за прекратяване на кариерата си.
Херман Майер
В течение на целият период, в който аз работя на платното, аз чувствам, как започнах да го обичам с такава любов, която се ражда от бавно разбиране.
Жоан Миро
Аз просто обичам да се правя на глупак. Аз си изкарвах прехраната на детски партита в течение на около три години.
Хю Джакман
Театъра, както и всеки голям художник, трябва да отговори на най-благородните течения на съвременният живот. Иначе става мъртво учреждение.
Владимир Немирович-Данченко
Такова е безсмъртието на разходите. Никой човек не е цял. Никой човек не е свободен. С течение на времето някои са определили, че единственият начин да живеем е да умреш. В смъртта мъж или жена са без тежестта на миналото.
Алан Лайтман
Има свобода да бъдеш млад, което е по-трудно да стане с течение на времето.
Дейв Матюс
Аз имам един съвет. Никога не ходете на работа. Ако в течение на целия си живот вие всеки ден ходите в офис, изведнъж ще ви остават зад вратата и отпратят за пенсия. И тогава вие сигурно няма да бъдете готови за старостта и тя ще ви намери неподготвени. Погледнете на мен. От 12 години всеки ден аз правя едно и също; събуждам се и мисля за това, как да заработя на себе си късче хляб. Живота не се е изменил след като станах старец.
Джон Кейдж
Ах, чудесно е да повярваме на мечтата, докато стоим в младостта край звездното течение; Но по-голямото нещо е да се борим с живота и накрая: "Мечтата е вярна!"
Едуин Маркам
Повишаването на морското равнище, силните течения, топенето на полярните шапки, по-честите и опустошителни природни бедствия – всичко това повишава търсенето на хуманитарна помощ и помощ при бедствия.
Леон Панета
Пий вода само по-нагоре по течението от стадото.
Уил Роджърс
Винаги съм мислил за абсурдизма като за френско течение, към което искам да принадлежа.
Робърт Шекли
С течение на годините религията ми се променя и духовността ми се развива.
Мохамед Али
За мнозина негативното мислене е навик, който с течение на времето се превръща в зависимост... Много хора страдат от това заболяване, защото негативното мислене води до пристрастяване към всяка от Голямата тройка - ума, тялото и емоциите. Ако единият не ви хване, другите чакат в крилата.
Питър МакУилямс
Понякога, когато те носи течението, не трябва да се съпротивляваш, иначе има риск да се ударите в дъното.
Пиърс Броснан
Еволюцията от животно към човек се определя основно от факта, че с течение на времето има по-малко причини за страх.
Уилям Джеймс
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
Под широките приливи на човешката история текат скритите течения на тайните общества, които често определят в дълбочина промените, които се случват на повърхността.
А. Е. Уейт
Религията е ужасно опетнена с течение на времето, нейната девствена чистота отдавна е изчезнала под режима на вярата и тя вече не е католическа, тоест универсална.
Макс Хайндел
Един от начините да подхранвате мозъка да взема повече решения е да го храните с въглехидрати. Така че с течение на деня започвате да жадувате за повече въглехидрати – особено жените, защото жените са склонни да вземат повече от ежедневните решения в живота ни, отколкото мъжете.
Мехмет Оз
Тя се бореше срещу течение, което я донесе вътре в нея.
Мохсин Хамид
Инвестирането в жени е интелигентна икономика, а инвестирането в момичета, хващането им нагоре по течението, е още по-интелигентна икономика.
Нгози Оконджо-Ивеала
С течение на времето скритите истини се превръщат в тъмната почва на измамата в нещо много по-лошо.
Пати Калахан Хенри
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща