Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изключение" - страница 7
Въпреки че има някои спорни изключения, санкциите рядко играят съществена роля за изместване или ограничаване на поведението на презрените режими.
Джейкъб Уайсбърг
На всеки му е било трудно в Първият Ден, а ти не си изключение.
Джеймс Дашнър
Да бъдеш човек сам по себе си е трудно и затова всички видове селища (с изключение на градовете-мечти) имат проблеми. Големите градове имат трудности в изобилие, защото имат хора в изобилие.
Джейн Джейкъбс
Добрата жена ще направи за мъжа всичко, с едно изключение: тя никога няма да престане да го критикува и възпитава.
Джон Бойн
Имам странен капацитет да избягам от реалността. Прави живота много по-приятен. Сега, в този момент, осъзнавам, че въобще нямам намерение да разпространявам пепелта на баща си край бреговете на Хавай или крайбрежието на Кони Айлънд. Един будист може да каже, че не съм живял в момента. Бих отговорил на медиатора си, облечен в шафран, че с редки изключения има малко моменти, в които искам да живея. Харесва ми бягството. Харесвам моя гримиран свят.
Джон Кени
Няма нужда да търсите за глобални решения, с изключение на абсолютна необходимост да се унищожи идеята, че съществуват такива неща.
Джон Ралстън Сол
Досега той не е виждал никаква разлика между нея и останалите жени, които познава, с изключение на цвета на кожата и черните й очи. Може би околната среда и преобразуването ни правят хора, а не кръвта...
Джонатан Гримуд
Ненадеждни факти, с изключение, че цифрите.
Джордж Канинг
Почти всички са прекалено самоуверени с изключение на хората, които са депресирани и са склонни да бъдат реалисти.
Джоузеф Халинан
Моментът, в който рамкирате собственото си осъзнаване в рамките на второ ниво на самосъзнание, е моментът, в който умът ви е най-готов за хващане. ... Вие сте в безопасност, защото имате иронично разстояние от принудителните техники, които използвам. Всички те, с изключение на тази. Пазите ли се вече? Чувството хубаво ли е? Разбира се, че не.
Дъглас Рушкоф
Свободно признавам, че е възможно Сноудън да е замислил плана си сам и с почтени, ако грешни мотиви. Възможно е съюзниците му без изключение да са ентусиазирани и небрежни, но всъщност не са злонамерени. Може да се окаже, че Русия е гледала цялата работа с недоумение, не е била склонна да предложи убежище и е нетърпелива той да напусне. Възможно е Владимир Путин да е напълно искрен, ако е неефективен, когато казва, че не иска да бъдат нанесени щети на Америка в резултат на престоя на Сноудън. Всичко е възможно.
Едуар Лукас
Хората са склонни да забравят, че в нашата страна почти всички сме били имигранти, с изключение на коренните американци.
Ейми Блум
Не мислех, че да си писател е нещо фантастично. Това беше работа като всяка друга работа, с изключение на това, че очевидно бихте могли да я вършите у дома.
Ейми Блум
Аз не мога да се харесвам на всички без изключение.
Ема Стоун
Този проблем е, без изключение, най-спешното сблъскване с човечеството днес. Бъдещето на състезанието е в ръцете на младите хора навсякъде. Те са родителите на следващите поколения и инженерите, които трябва да внедрят новата цивилизация. Това, което правим с тях и за тях, е важно по своето значение; нашата отговорност е голяма, а нашата възможност уникална.
Алис А. Бейли
Хората от Пекин, които не харесват южняците, се шегуват, че според тях жителите на Шанхай ядат всичко, което плава, с изключение на атомните подводници и всичко, което пълзи, с изключение на танка Т-34.
Иля Стогоff
Хората - и аз не съм изключение - изглежда са способни да забравят почти всичко.
Йоко Огава
Понякога спомените неудържимо напомнят на оцветяването на тези деца: всичко, което имате, са контури, а останалото добавяте. И затова всичко в спомените се променя, с изключение на тези статични изображения, които понякога са размазани и бледи като фрагменти от холивудски неми филми.
Йосип Млакич
Това, което ме озадачи, беше защо изглеждах толкова обезпокоен от всички тези нередности и изключения от основните правила, докато други безгрижно маршируваха напред.
Катрин Гилдинър
Животът беше добър с изключение на - о, да, винаги имаше изключение.
Кетрин Куксън
Всички обобщения - може би с изключение на това са неверни.
Курт Гьодел
Всяко кратко изявление за икономиката е подвеждащо (с възможното изключение от сегашното ми).
Алфред Маршал
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща