Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изключение" - страница 2
Той беше един от онези мъже, които притежават почти всеки дар, с изключение на дарбата на силата да ги използва.
Чарлс Кингсли
Америка имаше надарени консервативни държавници и национални лидери. Но с малки изключения, само либералите влязоха в историята като национални герои.
Гунар Мюрдал
Нищо не е абсолютно, с дискусионните изключения от това твърдение и смъртта.
Джон Ралстън Сол
Жените въобще са безстрашни, с изключение на тези, които се страхуват от всичко на света.
Жул Верн
След години работа в двете области на изследване стигнах до извода, че социалните науки се различават по много важни начини от естествените науки, но че едни и същи научни методи са приложими и в двете области и наистина, че не е много полезна работа може да се направи във всяка една област, с изключение на научни методи.
Карол Куигли
Взимай на сериозно всичко, което харесваш, с изключение на себе си.
Ръдиард Киплинг
...няма нищо по-изненадващо от живота. С изключение на думата. С изключение на утешителната дума.
Орхан Памук
Всичко се купува, с изключение на народната любов.
Проспер Мериме
Колкото повече пари имаш, толкова повече познати, с които нищо друго не ви обвързва, с изключение на пари.
Тенеси Уилямс
Нищо не съществува с изключение на тук и сега.
Брус Лий
С възможно изключение на дрехите, салоните за красота и Франк Синатра, има малко теми, с които всички жени са съгласни.
Граучо Маркс
Може би единственото място, където човек може да се чувства наистина защитен, е в затвора с максимална сигурност, с изключение на непосредствената заплаха от освобождаване.
Джърмейн Гриър
Мислех, че Никсън е най-лошият президент, който сме имали, с изключение може би само на Андрю Джонсън.
Стивън Амброуз
С изключение на случаите, които очевидно включват маниак убиец, полицията обича да вярва, че убийствата са извършени от хора, които познаваме и обичаме, и през повечето време са прави - смразяваща мисъл, когато седнете да вечеряте с петчленно семейство. Всички тези потенциални убийци си подават чиниите.
Сю Графтън
Целият свят е компетентен да съди моите картини, с изключение на тези, които са от моята професия.
Уилям Хогарт
Изключенията правят правилото знаменито.
Веслав Брудзински
Високообразованите млади хора се обучават, преподават и наблюдават във всички аспекти на живота си, с изключение на най-важния, който е изграждането на характер. Що се отнася до това, повечето университети ги оставят на мира.
Дейвид Брукс
Всеки смята собствената си ситуация за най-трагична. Аз не съм изключение.
Джанет Уинтерсън
Младите господа с литературни стремежи обикновено започват ново университетско списание, което за остроумие и острота е предназначено да засенчи всички подобни предишни усилия и аз не бях изключение по въпроса за този популярен гамбит.
Е. Ф. Бенсън
Винаги има нещо особено възхитително в изключенията от правило.
Елизабет Гаудж
Повечето от нас са склонни да омаловажават всички страдания, с изключение на собственото ни - каза Мери. - Мисля, че това е страх. Не искаме да се доближаваме твърде много, в случай че сме всмукани и трябва да го споделим.
Елизабет Гаудж
Всичко е нужно да се проектира отгоре надолу с изключение на фундамента, с който трябва да започнете.
Алън Перлис
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща