Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дисциплина" - страница 6
Талант без дисциплина са пари на вятъра: много очаквания и никаква сериозна кариера!
Хосе Карерас
Започвате да разбирате, че войнството е път или нишка, която минава през целия ви живот. Това не е просто техника, която прилагате, когато сте нещастни или депресирани. Войнството е непрекъснато пътуване. Да бъдеш воин означава да се научиш да бъдеш истински във всеки момент от живота си. Това е дисциплината на воина.
Чогям Трунгпа
Ако гледате Рафаел Надал да играе тенис, можете да отговорите само с учудване и голямо възхищение. Той е невероятен атлет с толкова много дисциплина, толкова много концентрация и човек, който обича да влага много страст във всяка точка. Думите не излизат от мен, за да опиша играта му по подходящ начин. Рядко съм виждал някой, който подхожда към топката с толкова много внимание. С такава страст и радост, че е страхотно забавно да го гледаш. С него можете да свържете всичко, което прави тениса толкова красив.
Щефи Граф
Дисциплината е не до, а след установяване на добри отношения, и само на база тях.
Юлия Гипенрейтер
Напипах необходимото съотношение между дисциплина и веселие, благодарение на което се отдава да печелим мачове. И ми помогна добре да разбера човешката природа.
Юрген Клоп
Нашата цел като родител е да дадем живот на ученето на нашите деца - да инструктираме, да преподаваме, да им помогнем да развият самодисциплина - подреждане на себе си отвътре, а не налагане отвън. Всяка техника, която не дава живот на ученето на детето и не оставя достойнството на детето непокътнато, не може да се нарече дисциплина - това е наказание, независимо на какъв език е облечено.
Барбара Колоросо
Наказанието е най-крайната мярка, която се прилага за децата само в случаите, когато всички други методи за установяване на дисциплина са неефективни.
Бенджамин Спок
Всеки, който е възпитал деца, знае, че последователността няма абсолютно нищо общо с дисциплината.
Бил Козби
Усилената работа и дисциплината водят до икономически успех. Правителствените подаръци и ненаблюдаваните политики на съжаление само лишават хората от стимул. Ако парите за данъци продължават да се пилеят, става морално погрешно за нашето правителство да конфискува огромни проценти от доходи и имущество от американци, дори и да са богати.
Бил О'Райли
Аз не искам, думите ми за актьорската професия да звучат помпозно. Съвсем не искам. Нашата работа е дисциплина, безкрайно повторение на едно и също, поражения, упорство, сляп късмет, безгранична вяра в себе си и отдаденост.
Брайън Кранстън
Единствената разлика между писател и някой, който иска да бъде писател, е дисциплината.
Айлет Уолдман
Необходима е дисциплина, за да бъдеш свободен дух.
Габриела Рот
Успехът всъщност е кратко състезание - спринт, подхранван от дисциплина, достатъчно дълъг, за да може навикът да започне и да се приеме.
Гари Келър
Когато знаем нещо, което трябва да се направи, но в момента не се прави, често казваме: "Просто имам нужда от повече дисциплина." Всъщност имаме нужда от навика да го правим. И ние се нуждаем от достатъчно дисциплина, за да изградим навика си.
Гари Келър
Трикът на успеха е да изберете правилния навик и да внесете достатъчно дисциплина, за да го установите.
Гари Келър
Успехът ви се определя повече от дисциплина, последователност и упоритост във вашите действия, отколкото от друга причина. Да знаете как да изчислите и след това да предприемете правилното количество действия е по-важно от вашата идея или идея, отколкото от вашето изобретение или бизнес план.
Грант Кардон
От Средновековието хората пишат за ангели. Ангелологията всъщност в един момент е била схоластична дисциплина.
Даниел Трусони
Необходима е известна дисциплина и упорита работа, но разчитането на кредит, когато нещата се объркат, е капан.
Дейв Рамзи
Психотерапията е практика, която ангажират много различни професионални дисциплини. Психиатрите също са лекари и все повече предлагат лекарства и правят все по-малко реална терапия.
Джед Даймънд
Повечето случаи на детска дисциплина могат да бъдат разрешени чрез установяване на структура, която да доведе до засилване на библейските принципи, установени за дома. За да направите това, правилата на дома трябва да бъдат изложени ясно.
Джей Е. Адамс
Преподавам редовно от 41 години в малки колежи и не мога да си представя какво би означавало за мен или колегите ми да съм въоръжен с пистолети или пушки вместо с книги и задълбочени познания по избраните от нас дисциплини.
Джей Парини
Момче или момиче, които знаят, че у дома изобилства любовта, няма да възмути заслужено наказание. Който не е обичан или игнориран, ще мрази всякаква форма на дисциплина.
Джеймз Добсън
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща