Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Легло" - страница 3
- Не, - казвам аз, вдигайки поглед към Григс. - Всъщност е, защото сърцето ми принадлежи на някой друг. - И ако можех да запечатам в бутилка изражението на лицето му, щях да го държа до леглото си до края на живота си.
Мелина Маркета
Депресираните хора не могат да водят революция, защото депресираните хора едва успяват да станат от леглото и да обуят обувките и чорапите си.
Андрю Соломон
Ако не можете да се смеете заедно в леглото, има вероятност така или иначе да сте несъвместими. Предпочитам да чуя момиче да се смее добре, отколкото да се опитва да ме възбуди с дълги, мълчаливи, прочувствени, тайни погледи. Ако можеш да се смееш с жена, всичко останало си идва на мястото.
Ричард Франсис Бъртън
Какво правиш още буден? Знаете, че всички добри малки нинджи трябва да са в леглото, а в главите им да танцуват видения за убийствени захарни сливи.
Роб Търман
Постоянно се изумявам от хората, иначе интелигентни, които смятат, че нещо толкова сложно и деликатно като брака може да бъде оставено на само себе си. Човек ги вижда да се суетят за всякакви по-дребни грижи, очевидно без да знаят, че рамо до рамо с тях - често в едно легло - едно човешко същество умира от липса на обич, от емоционално недохранване.
Робъртсън Дейвис
Моята вяра няма легло, на което да спя, освен всемогъществото.
Самюел Ръдърфорд
И винаги са спали по-добре с остриета под леглата си.
Синда Уилямс Чайма
Смущаващо е да осъзнаеш колко малко имаш да кажеш на някой, който някога е заемал толкова видно място в леглото ти.
Сю Графтън
Мъжете не могат да се интересуват дали кичурите ви са перфектно стилизирани и спретнати. Всъщност той може да ви хареса повече с някаква дивотия или легло, тъй като това показва, че сте безгрижна и спокойна.
Хелън Фишер
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
Не искам някой да гледа спортове в леглото. Това ме подлудява.
Елизабет Хърли
Избирам да се чувствам оптимистично, защото не мисля, че мога да стана от леглото, ако не го направя.
Кери Уошингтън
Мозъчната атака за мен се провежда в леглото ми през нощта между времето, когато изгася осветлението и най-накрая заспя. Това не е много силна буря, но това, което се случва, е, че просто си мисля за различни идеи и може би неща, които видях онзи ден, за които смятам, че могат да се превърнат в добра история.
Крис ван Алсбърг
Майка ми седеше в подножието на леглото ми и споделяше мечтите си с мен.
Лиз Мъри
Нямам нужда от нищо друго. Всяка сутрин ставам от леглото и се изправям срещу света, защото знам, че ти съществуваш.
Силвия Дей
Няма по-здрав сън, от съня в собственото легло.
Колет
Не бяхме в една и съща социална класа, но бяхме в едно и също легло.
Маржан Сатрапи
Научете и се ужасете: моята истинска родина е леглото, в което спи жена ми.
Марио Варгас Льоса
- Всеки може да намери легло с невъоръжено око, но специалист-детектив трябва да извърши търсене научно, с помощта на подходяща технология.
Джани Родари
Дръжте бележник и молив до леглото си през целия си творчески живот. Ако изпитате духовната суша, която понякога изпитват дори и най-плодотворните писатели, събудете се и започнете да пишете сутрин.
Дороти Бранд
Характера ни кара да станем от леглото, придържането ни помага да действаме, а дисциплината ни позволява да стигнем до край.
Зиг Зиглар
Не би ли било хубаво, ако всички хора, които са самотни, биха могли да живеят в едно голямо общежитие, да спят в легла един до друг, да говорят, да се смеят и да поддържат светлините толкова дълго, колкото искат?
Лени Брус
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
6
7
8
Следваща