Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Легло" - страница 2
За мен няма нищо на земята освен жени. Затова всяка сутрин ставам от леглото.
Джеймс Елрой
Нищо не надминава удоволствията от безделието: дори и да дойде краят на света, нямаше да напусна леглото си в безбожен час.
Емил Чоран
Човек прекарва живота си в две места: или в леглото или в обувките.
Ерик-Еманюел Шмит
Мога да понасям трудности. Мога да спя на студения под по всяко време. Мога да спя и на пухено легло.
Нгози Оконджо-Ивеала
Внимавайте какво носите в леглото, защото никога не знаете къде бихте могли да се събудите.
Ридли Пиърсън
Голям процент от организациите развиват военна обосновка, при която само много малък брой хора вземат всички решения. Тогава няма нищо чудно, че хората не са склонни да стават от леглото и да идват на работа в понеделник сутрин.
Рикардо Семлер
Не обичам да чета в леглото. Леглото е създадено за други цели.
Фамке Янсен
Не е удоволствие да си в леглото с мен.
Хауърд Стърн
Ти прошепна пълното ми име и ние заспахме в прегръдките си и си спомням как на следващата сутрин те нямаше, изчезна напълно и нищо в леглото ми или в къщата не можеше да докаже обратното.
Юнот Диаз
Нали, когато непознати и приятели идват да се обадят, изправят възглавниците, ритат книгите под леглото и прибират писмото, което пишете? Колко от нас искат някой от нас да ни види такива, каквито сме в действителност? Не е ли огледалото достатъчно враждебно?
Джанет Уинтерсън
Поне веднъж седмично се опитвам да имам един ден, в който нямам нищо планирано, за да мога да стана и да се върна в леглото, да лежа наоколо и да презареждам батериите си.
Долф Лундгрен
Ако съм достатъчно добър за легло, със сигурност съм достатъчно добър да се оженя.
Елизабет Хойт
Има два типа хора - тези, които обичат да спят до стената, и тези, които обичат да спят до тези, които ги бутат от леглото.
Етгар Керет
Рокът е антитеза на политиката. Рокът никога не ляга с политиката в едно легло. Защото, вместо това, да се мисли за политика, усилете по-силно Rolling Stones... или, в краен случай, мен!
Алис Купър
Имах най-скъпата прическа, която можете да получите, и се разхождах с коса на ролки зад кулисите и косата ми все още излизаше, сякаш съм изстреляна от оръдие и току-що бях станала от леглото.
Кели Кътроун
Домашната работа не е опция. Леглото ми излъчва сериозни дрямки. не мога да си помогна. Пухкавите възглавници и топлото одеяло са по-мощни от мен. Нямам друг избор, освен да се сгуша под завивките.
Лори Халсе Андерсен
Капитане, моята религиозна вяра ме учи да се чувствам толкова безопасно в битката, колкото и в леглото. Бог е определил времето за моята кончина. Аз нямам грижа за това, освен да бъда винаги подготвен, когато тя ме застигне. Капитане, това е начинът, по който трябва да живеят всички хора и тогава всички ще бъдат еднакво смели.
Стоунуол Джаксън
Не вземай утрешния ден в леглото с теб." - "Don't take tomorrow to bed with you.
Норман Винсънт Пийл
За всяко добро дело, получено от ръцете на филантропи, трябваше да плати, ако не пари, то с унижение. Както Цезар е имал Брут, и тук всяка благотворително легло е било свързано със задължителна баня, както и всяко парче хляб е отровен с безцеремонен залез в душата. Не е ли по-добре да бъде гост на затвора? Там, разбира се, всичко се прави по строго установени правила, но затова пък никой не се суети в личните дела на джентълмена.
О. Хенри
В леглото жените най-много от всичко обичат закуската.
Робин Уилямс
Нещото под леглото ми, което чака да сграбчи крака ми, не е истинско. Знам това, но също знам, че ако съм внимателен и държа краката си под завивката, то няма да ми сграбчи глезена.
Стивън Кинг
Този е облечен като неоправено легло.
Хени Янгмен
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7