Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Легло"
Не се излежавай, ако не можеш да правиш пари в леглото.
Джордж Бърнс
Този живот е болница, в която всеки пациент е обладан от желание да смени леглото си.
Шарл Бодлер
Второто ми любимо домашно занимание е гладенето. Първото е да си удрям главата в горната табла на леглото чак до припадък.
Ерма Бомбек
Четенето е като полов акт - направено лично и често в леглото.
Даниел Бурстин
За мен е изключително вярно, че президентството не е легло от рози.
Джеймс Полк
По-добре да не се страхуваш да лежиш върху сламата, отколкото да се безпокоиш върху златното легло.
Епикур
Може би най-важните неща в живота са доброто легло и удобните обувки. В края на краищата прекарваме целия си живот или в леглото, или в обувките.
Марсел Ашар
Болничното легло е паркирано такси с работещ брояч.
Граучо Маркс
По-добре е да спиш в неудобно легло свободен, отолкото в удобно легло несвободен.
Джак Керуак
Никой досега не се е гътнал от това, че е спал на неоправено легло. А познавам майки, които повторно оправят леглата след своите деца само защото има чупка на кувертюрата или одеалото стои на криво. Това е истинска болест.
Ерма Бомбек
Мъжът предпочита да вижда вкъщи неоправено легло и щастлива жена, отколкото безупречно управено легло и недоволна жена. Моят съвет е: оправяй леглото и бъди щастлива!
Марлене Дитрих
Какво нося в леглото? Chanel № 5, разбира се!
Мерилин Монро
Мога да съставя цяла книга с обещанията, които мъжете са ми давали в леглото.
Барбра Стрейзънд
Живота - това е болница при която всеки пациент мечтае да се премести на друго легло.
Шарл Бодлер
Когато гледаш назад в своите любовни увлечения, внезапно разбираш, че единственият човек, с който всъщност си искала да отидеш в леглото, си ти самата.
Шърли Маклейн
Никоя книга, която не струва нейната сол, няма за цел да ви приспи, а да ви накара да скочите от леглото си по бельо и да избягате и да избиете мозъка на автора.
Бохумил Храбал
Обвинявам майка си за моя скапан полов живот. Тя ми каза, че мъжът трябва да е отгоре, а жената под него. Три години със съпруга ми спахме на двуетажно легло.
Джоан Ривърс
Има два типа жени, тези които искат власт в света, и такива, които искат да властват в леглото.
Жаклин Кенеди Онасис
Наистина ли мислите, че когато лежите сам в леглото през нощта, мисълта, че половината свят ви обича, може да ви утеши? Половината свят е нищо.
Брижит Бардо
Ядосана съм, че мозъка ми беше изгладнял и че седях и треперех в леглото си през нощта, вместо да танцувам или да чета поезия, или да ям сладолед или да целувам момче...
Лори Халсе Андерсен
Моят опит показва, че определен гений сред студентите се проявява най-добре в леглото.
Алън Гинсбърг
Сидни прекарваше много време в леглото ми тези дни. За съжаление, без мен.
Ришел Мийд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща