Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Положение" - страница 6
Хронично несигурните хора лесно губят своя алтруизъм, толерантност и уважение към несъответствието. Ако нямат алтернатива, те могат да бъдат принудени да отдадат своето положение на непознати сред тях.
Гай Стендинг
Във финансовите дела и отношенията с държавата тези от прекариата са в неравностойно положение, тъй като обикновено са по-слабо информирани и трябва да направят много повече, за да задоволят исканията, отправени към тях, ако искат да получат оскъдни държавни облаги.
Гай Стендинг
Време е да прекъснем връзките си с всичко в нас, което по-скоро би се оплакало от положението му, отколкото да отидем на работа, за да го променим.
Гай Финли
Същият президент, който настоя, че основният морализъм го движи, доведе Америка до най-ниското си морално положение в историята.
Глен Грийнуолд
Яростта от непоносимото положение - това е другата страна на неизразимата любов.
Гордън Диксън
Стигнахме до заключението, че щастието може да бъде открито необичайно, в тясното пространство, на което както семейното ни положение, така и географското разстояние ни осъдиха.
Гуадалупе Нетел
Заплахите за нашето положение в очите на другите са изключително мощни в биологично отношение, почти толкова мощни, колкото тези за самото ни оцеляване.
Даниъл Голман
Създайте малко психологическо пространство между вас и вашия проект, като си представите, че го правите за някой друг или обмисляте какви съвети бихте дали на друг човек във вашето затруднено положение.
Даниъл Пинк
Живота на страните е сумарният резултат на избора на нейните граждани. Затова, избирайки собственото положение, вие влияете на всички хора от вашата страна и вашият свят.
Джейн Робъртс
Както при всеки млад вид, положението на този е несигурно.
Елизабет Колбърт
Изнудването е неморално нещо, но в условия на война и извънредно положение всичко е позволено.
Ендре Люн Ериксен
Не знаеш ли, че чувството да престанеш да съществува може да угоди на един мъж? Доставя уникален вид удоволствие да знаеш, че се самоунищожаваш, караш другите да те презират, че твоето положение е спаднало до най-ниския ранг и падаш в дълбоката яма на човечеството.
Зюлфю Ливанели
Във ваната могат да възникнат припадъци, свързани с нарушение на съдовия тонус. Ето защо хората, склонни към припадък, трябва да заемат хоризонтално положение на рафта в парната баня и да не ходят сами в банята. Между другото, според старите обичаи, последното е препоръчано на всички, те не са ходили сами на баня.
Иван Неумивакин
Жената може да пожертва своя покой, заради честа на мъжът, но тя никога няма да му прости, ако той я постави в унизително или смешно положение.
Йожен Сю
Законите на гравитацията, квантовата механика, основните положения на физиката и химията еднакви навсякъде.
Карл Сейгън
Изгодата на моето положение - каза тя, - се състои в това, че аз мога да бъда едновременно жена, и блестящ хирург. А те винаги ще бъдат само идиоти.
Катрин Уеб
Както водата изменя своята форма в зависимост от съдът, така молекулите на нашите клетки променят положението си незабавно и спрямо вашата вяра. Където има вяра, там, като правило е и истината.
Кацудзо Ниши
Писателят, подобно на шерифа, е въплъщение на група хора и без тяхната подкрепа и двамата са в затруднено положение.
Крейг Джонсън
...Имам толкова много свои мечти и си спомням неща от детството си, от времето, когато бях момиче и млада жена, и нищо не съм забравила. И така, защо мислехме за мама като за майка от самото начало? Тя нямаше възможността да преследва мечтите си и съвсем сама се сблъска с всичко, което й нанесе епохата, бедността и тъгата, и не можеше да направи нищо за много лошото си положение в живота, освен да претърпи това и да надхвърли и да живее живота си по най-добрия начин, отдавайки му тялото и сърцето си напълно. Защо никога не съм се замислял за мечтите на мама?
Кюн-сук Шин
За самотата не е нужно много; просто още един, който подценява сериозността на положението ви.
Лизе Спит
Не казвам нищо и се чувствам ужасно. Казвам на някого и се чувствам по-зле. Имам проблеми с намирането на средно положение.
Лори Халсе Андерсен
Разочарованията произтичат от собствените грешки Ако човек осъзнае това, той ще бъде благодарен на грешките си за това, че са му отворили очите за истинското положение на нещата, може да ги поправи и да продължи живота си.
Лууле Виилма
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща