Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Напредък" - страница 7
Човекът, решен да постигне максимален успех, научава принципа, че напредъкът се прави стъпка по стъпка.
Дейвид Шуорц
Ползите от нашия все по-дигитален живот са придружени от нови опасности и ние сме принудени да обмислим как престъпниците и терористите могат да използват технологичния напредък в своя полза.
Джеймс Коми
Постигнахме голям напредък в по-добрата координация като правителство.
Джеймс Коми
Насърчете собственото си любопитство; преследват проблемите, основаващи се на това. Не се отклонявайте, като се опитвате да правите неща за вашия собствен напредък. С други думи, не се примамвайте да реагирате на стимули.
Джеймс Мирлийс
Беше добра дума: напредък. Сигурна дума, срещу която сте се притиснали, когато сте били нервни. Думата, която си взехте вкъщи, за да се срещнете с родителите си.
Джейсън Мот
Дори един час на ден и пет дни в седмицата могат да бъдат достатъчни, за да постигнете напредък в някои от нещата, които са ценни за вас и вашата мисия. Възползвайте се от това време и ги пазете като бижута на короната.
Джеф Сандърс
Писах за измерването много тази година, защото установих, че измерването на напредъка е единственият начин за постигане на траен успех.
Джон Ланчестър
Общото възражение не е много разумно за мен - всяко усилие да се контролира научният напредък е обречено на провал.
Джоузеф Мъри
Напредъкът на насилието винаги се потвърждаваше. Любовта към бойния живот изглежда е неугасим човешки инстинкт.
Джошуа Купър Реймо
Майсторството означава да постигнете напредък в задача, която е важна за вас и е предизвикателна.
Едуард Халоуел
Медитацията може да изисква цял живот, за да се овладее, но ще е била прекарана цял живот. ... Ако искате да прецените напредъка си, задайте си следните въпроси: По-обичам ли? По-здрава ли е моята преценка? Имам ли повече енергия? Може ли умът ми да остане спокоен под провокация? Освободен ли съм от обуславянето на гняв, страх и алчност? Духовното осъзнаване се разкрива толкова красноречиво в развитието на характера и безкористните действия, колкото в мистичните състояния.
Екнатх Еасваран
Животът на човек от ранна детска възраст до старост не е нищо друго, освен напредък от света към небето, последният етап от който е смъртта; реалният преход от един живот към следващия.
Емануел Сведенборг
Не питай писател какво работи Това е като да попиташ някой с рак за напредъка на болестта му.
Еми Лоуел
По-конкретно, в софтуерната индустрия прогресът е силно последователен: напредъкът обикновено се постига чрез голям брой малки стъпки, всяка изградена върху предишните.
Ерик Маскин
Само в борбата на божественото с демоничното се ражда прогрес, а животът е безкраен напредък...
Ернст Мулдашев
Колкото повече навлизаме в дълбочината на изучаваният обект, толкова по-сложно става по-нататъшният напредък.
Етиен Жилсон
Това е парадокс на човешката динамика, на това как напредъкът на новите идеи често почива върху оцеляването на старите начини.
Зиауддин Сардар
Напредъкът на науката и технологиите сам по себе си не може да направи човечеството щастливо.
Казуо Инамори
Когато става въпрос за дискриминация, американците се гордеят с това колко далеч сме стигнали. Расовата сегрегация е история. Изричната дискриминация по пол е забранена. Еднополовите бракове са законите на страната. Но на фона на целия напредък разликата в заплащането на мъжете и жените продължава и е голяма.
Кас Сънстейн
След цялото това време, с целия медицински напредък, който направихме, човешкото тяло все още е неразгадаема мистерия за нас. Сърцето най-вече.
Кевин Куан
Учените постигнаха изключителен напредък в разбирането на мозъка и неговите разстройства.
Кей Редфийлд Джеймисън
Нерешените проблеми, това е един от големите признаци за напредък според мен.
Кенет Ароу
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща