Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кино" - страница 8
Аз съм актьор, и това е моята професия. Аз не съм кино звезда, кино звездата не е професия.
Кевин Спейси
Киното е колективна работа. Далеко не всичко зависи от актьора.
Леонид Куравльов
Великото изкуство на киното се състои не в движенията на мускулите на лицето или тялото, а в движенията на ума и душата.
Луиза Брукс
Работата в театъра не ми носи пълно удовлетворение, и аз винаги съм мечтала за киното.
Любов Орлова
Мисля, че голотата е нещо хубаво. Понякога може да бъде ужасна, освен когато е красива. Киното е изкуство за реалността и изкуство от реалноста.Във Франция казваме "l'art de la realite". А щом показваш реалността, трябва да покажеш и тялото.
Леа Седу
Наистина е приятно, когато хората ти казват, че в живота изглеждаш по-добре, отколкото на кино. А не обратното.
Мерил Стрийп
На мен не ми харесва да се усмихвам и да стискам ръце на непознати и несимпатични на мен хора само заради това, че са шефове на крупни кино студия.
Ръсел Кроу
Изиграл съм много "лоши" герои. Играл съм освен това и няколко лоши типа в киното. Естествено, лошите са по-разнообразни, но зависи и какви точно са добрите.
Пиърс Броснан
...На Запад се счита, че театралните актьори, които се занимават с кино, са по-добри от който и да е киноактьор. Той няма представа за какво играе, защото играе за едно прозорче и няма усещане за аудиторията. Докато играеш на сцената и чувстваш отдолу как ти дишат, е достатъчно да се изприщиш...
Йоана Буковска
Разбрах каква е магията на киното, тя ме завладя и от тогава не искам да спирам да се занимавам с това. Не е поза, хората, които не са се докосвали до тази атмосфера, едва ли ще ме разберат, но когато един път почнеш в киното, то е за цял живот. Не искаш да се откажеш никога.
Елена Петрова
Аз съм си напълно нормален човек. Ходя на училище, когато не съм на снимки, излизам с приятели, ходя на кино – всичко, което обикновените тийнейджъри правят.
Даниел Радклиф
В митологията на киното "Оскар" е най-голямата награда. Аз нямам нужда от митове. Моите мечти и митове са моят истински живот, а фантазиите са нещата, от които са направени моите филми.
Федерико Фелини
Киното? Правя го на екрана, не в живота.
Луи дьо Фюнес
Страхът е най–чистият наркотик. Когато свикнеш с него, постоянно го търсиш. Знаете ли едно бушуващо море каква дивашка гледка е?! Направо ти спира сърцето. Не можеш да излезеш от киното и да кажеш – този филм не ми харесва.
Атанас Хранов
Можеш цял живот да прекараш в Холивуд и никога да не видиш онова, което показват в киното.
Реймънд Чандлър
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
8
(Текуща)
Следваща