Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кино" - страница 7
Документалистиката отнема много повече време и усилия, от игралното кино.
Брайън Де Палма
Киното е най-развитото империалистическо средство за контрол над масите.
Валтер Бенямин
За да станете известни, нужно е четиридесет години да се занимавате с живопис, или двадесет години да пишете бестселъри, или десет години да играете главни роли в театъра, или пет години блясък в киното, или в течение на месец ежедневно да четете по телевизията кулинарни рецепти.
Веслав Брудзински
Когато бях дете, не беше много често да мога да отида на кино и да видя цял филм, носен на раменете на някой, който прилича на мен.
Айми Гарсия
Гледам хубавото кино, а мое или не е мое - не е важно.
Вячеслав Тихонов
Този уикенд отидох на кино с пистолет. И изненада, изненада, не убих никого!
Глен Бек
Считам, че киното е един от начините да се хвърли светлина на проблемите.
Дани Де Вито
Филмите със субтитри обикновено не се справят добре в американските кина.
Дейвид Бениоф
Но в живота не винаги става така, както в киното или книгите.
Алберто Васкес-Фигероа
Къде ще бъда след 10 години? Може би, ще остана да снимам кино, а може би, ще участвам в родео.
Дженифър Лорънс
Проблема е в това, че цялото кино е твърде идеално. Идеални злодеи. Идеален добър приятел. Това е твърде скучно. Признавам, че актьорите на изглеждат по-добре, отколкото са всъщност.
Джон Касаветис
Съжаление винаги е било лукс. Добре е да наблюдавате трагедията отдалеч. Например, седнал на удобен стол в киното. Друго нещо е, когато тази трагедия засяга лично вас.
Джон Кристофър
Като правило, хората започват да се снимат в киното, защото или тях ги мързи всеки ден да играят в театъра, или искат да изкарат пари, или просто искат да станат знаменити.
Джон Малкович
Имаше време, когато нямаше литература. О, не мина много време. Да речем между десет хиляди и три милиона години. Време е земята да промени грима си три пъти, да отиде на театър два пъти, да отиде на кино пет пъти и да започне анализ.
Джорджо Манганели
Фактът е, че славата предшества дори епохата на киното. Винаги е имало слава, винаги е имало пещерния човек, който е по-хубав или е убил по-голям лъв, или някой е започнал история за един човек.
Джос Уедън
Баща швед, майка французойка, в жилите ми тече алжирска, турска и испанска кръв и аз се чувствам гражданка на света. Живота и киното нямат граници.
Ева Грийн
Аз не знам, дали съм бил въобще дете. В детството си бях твърде сам, потопен в собствените си фантазии. Обожавах комикси, кино, музика.
Едуард Нортън
Папараците са ужасни създания. Не разбирам как те могат да се държат така. Ние просто искаме да създадем кино, за да радваме хората. Те правят от нашият живот сапунена опера.
Ема Стоун
Ненавиждам скучните филми и ленивите актьори, които в кината крадат моето време и пари.
Зоуи Салдана
В киното, както и в живота, това което тревожи и плаши едни, други радва и вдъхновява.
Инокентий Смоктуновски
Търся младо, красиво, за предпочитане стройно момиче за приятелство, може би за нещо повече. За предпочитане непушач. Аз съм на около тридесет, имам син, хубаво момче на шест години. Обичам дългите разходки сред природата, хубавата музика, обичам да ходя на кино, да вечерям на свещи и да си инжектирам почти чист хероин във вените.
Йонас Т. Бенгтсон
Ако моят живот беше филм, тогава бих напуснал киното отдавна.
Карол Рифка Брънт
Предишна
1
2
3
4
5
6
7
(Текуща)
8
Следваща