Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кино" - страница 6
Не обичах шумни кина, когато не бях известен.
Рики Джървейс
Най-интересното в сънищата е че те събират в подсъзнанието всички неща, които според нас, не си подхождат едно с друго, тъй като ти сам снимаш своето собствено кино. Понякога се събуждаш след сън с човек, с когото не си се виждал вече пет години, а усещането е че той е бил тук и сега. Считам, че такива образи от нашето подсъзнание играят с нас, лъжат ни. Не мисля, че в сънищата можеш да видиш своето бъдеще.
Рихард Круспе-Бернщайн
Аз дойдох в голямото кино не от театъра, както е било при мнозина други. Аз дойдох в голямото кино от сапунените сериали.
Робин Райт
Хората отиват на кино, за да гледат филм и всичко, за което мислят, е целулитът на актрисата, който видяха в списание.
Робърт Карлайл
Учете се от киното. Бъдете икономични с описания. Подредете показателната подробност от безжизнената. Напишете диалог, който хората всъщност да говорят.
Роуз Тримейн
Киното е страшна дяволия. Така колко малко можеш да оставиш след себе си на екрана, че на теб в последствие да ти се хареса.
Сергей Гармаш
Моят баща е толкова влюбен в киното, че е просто невъзможно да се намираш редом с него и да не искаш да опиташ сам.
София Копола
Киното е наш семеен бизнес.
София Копола
Настояване за равен хонорар с Катрин Хепбърн -Това е кино, а не спасителна лодка, където жените се пропускат напред.
Спенсър Трейси
Аз съм много обичайна: играя баскетбол, плувам, ходя на кино, слушам музика и обожавам пазаруването.
Сърша Ронан
Дойдох в киното, също така случайно, както се появих на бял свят.
Такеши Китано
Киното е нещо повече от набор от оптични илюзии, киното е литература за очите, колкото и книжната литература.
Теодор Розак
Аз не се снимам в киното - аз играя роли.
Том Харди
Защото спомените са като на кино, където не можете да намерите вратата за изход.
Анти Туомайнен
Винаги звучи някак тривиално, но когато бях дете, винаги бях толкова впечатлен от това колко сериозни бяха комиксите. Винаги съм харесвал как са били на половината път между литературата и киното. Харесвах визуалните изображения и харесвах простотата на определен тип морална дилема.
Уолтър Хил
Няма липса на добри актьори. Има липса на добро кино.
Урсула Андрес
Докато учех кино в Академията, започнаха проблемите. Не бях политически активист директно по времето на Саддам [Хюсеин], защото диктаторът беше толкова жесток и брутален, че никой не можеше да критикува или да се оплаква. Чувствах се безполезен и празен. Единственото решение в Ирак беше да избягаме.
Хасан Бласим
За да направиш истинско кино, е нужно да умреш. Художника трябва да умре във филма.. Ако ти не можеш да умреш тук, то няма кино.
Юрий Норщейн
За мен главното е да правя кино, така както искам да го правя, опитвайки се да придам форма на този материал, който имам, събирайки всичко съставляващо в едно завършено цяло и да се надявам на по-добро.
Бари Левинсън
Всичко, което правя в киното, е до голяма степен с една цел: да забавлявам няколко мои приятели.
Адам Сандлър
Орсън Уелс казваше, че Италия е пълна с актьори - петдесет милиона от тях - почти всички добри. Той твърди, че малкото лоши са били на сцената или на кино екрана.
Бепе Севернини
Актьорството е просто развитие на това, с което съм се занимавал, когато съм бил дете и съм играл нека кажем, на каубои и индианци. За мен не винаги е важно, в какъв жанр е киното, ако сценария е добър.
Бил Наи
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща