Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тип" - страница 6
Просто имам късмет. Имам много ясни спомени от детството. Намирам, че много хора не го правят, но имам щастието, че имам такъв тип памет.
Бевърли Клиъри
Аз съм тип "това, което виждаш е това получаваш". Нямам време да показвам на някого торбичка с трикове.
Гай Фиери
Мъжете и жените разговарят помежду си в течение на векове, но не се разбират един други, понеже техните духовни организми са построени по твърде различни типове, че да могат да възприемат еднакво образите на външните неща. Даже една разлика в тяхната логика би била достатъчна за това, да създаде между тях непреодолима пропаст.
Гюстав Льобон
Цинизмът е нещо, което е част от медийното производство на определен тип субективност или съзнание, което е пасивно и обезсилено, цинично, фаталистично, песимистично.
Даниел Пинчбек
Бъдещето принадлежи на съвсем различен тип човек със съвсем различен вид ум - създатели и съпричастници, разпознаватели на модели и създатели на смисли.
Даниъл Пинк
Най-малко 15 процента от човешките жени притежават генетична мутация, която им дава допълнителен (четвърти) тип цветен фоторецептор - и това им позволява да различават цветовете, които изглеждат идентични на повечето от нас, само с три вида цветни фоторецептори.
Дейвид Игълман
Хората с големи метаболитни проблеми, като тежка инсулинова резистентност или диабет тип 2, могат да се възползват от дългосрочно ограничаване на въглехидратите - до 25 процента от дневните калории, както във фаза 1 или понякога дори по-ниски. Предварителните проучвания съобщават, че някои хора изпитват забележителни подобрения в здравето, като елиминират практически всички въглехидрати на кетогенна диета.
Дейвид Лудуиг
Ако искате да постигнете успех със Суперзвездите, трябва да се състезавате в тяхната лига и да играете според техните правила. Ако го направите обаче, има съвсем реална опасност да станете като тях. Със своите ухапвания Суперзвездите създават повече нови вампири, отколкото всички останали типове вампири, взети заедно. Не влизайте в техния свят, освен ако не знаете как да излезете. Много тях са били изгубени.
Албърт Дж. Бърнстайн
Повече от всеки друг тип вампири, нарцисистите предизвикват смесени чувства. Ние обичаме техните постижения, но мразим тяхната надутост. Съжаляваме за начина, по който те игнорират нашите нужди, но несъзнателно реагираме на бебетата вътре в тях, които се нуждаят от нас толкова много.
Албърт Дж. Бърнстайн
Чувствам, че много човешка духовност произтича от вярата, че сме уникални и специални във Вселената, но може би сме точно това, което се случва, когато има подходяща температура и подходящо разстояние от правилния тип звезда.
Алекс Хонълд
Има само два типа хора, които могат да бъдат напълно честни един към друг, любовници и непознати. Всички останали просто преговарят.
Джеймс Грипандо
Политиката е груб бизнес и все пак изглежда, че има опит от коментатора да дезинфекцира американската политика към някакъв тип викторианско обсъждащо общество на високо ниво.
Джеймс Карвил
Разбира се, че все още ще е нужно дълго време да се справим с организираната престъпност от мафиотски тип. Дългото време, не е вечност: тъй като мафията е човешко явление и като всички човешки явления има начало, еволюция и следователно ще има и край.
Джовани Фалконе
Стандартният тип личност за един писател е срамежлив мегаломан.
Джон Ланчестър
Това беше война - съзнателна и умишлена война от чисто руски тип, война чрез стачки и саботажи.
Джон Рид
Може би в света има два типа хора: тези, които предпочитат хората пред идеологията, и тези, които предпочитат идеологията пред хората.
Джон Ронсън
Понякога любовта е толкова силна, че се превръща в тази сива зона, която граничи с омраза. Това се случва, когато хората, които обичате, имат такъв тип власт над вас.
Джули Мърфи
Също е известно, че хората с различна кръвна група имат различни типове бактерии в дебелото черво...
Джулия Ендерс
Руската федерация е държава от временен тип, намираща се в стадий на демонтаж.
Алексей Кунгуров
Трагедията не може да се случи около тип. Страданието е най-индивидуализиращото нещо на земята.
Едит Хамилтън
Сложните читатели разбират, че писателите преодоляват гнева си, конфликтите, безкрайната си скръб и подвижния списък със загуби чрез своите истории. Колкото и да е злобен или дяволски, това е само история. Че тъмнината в душата е оформена като тип и лежи там, мрачна и инертна, черна на страницата и активна, опасна, само в съзнанието на читателя. Всъщност, безобидно. Не съм безобиден.
Ейми Блум
Всеки човек не е една замразена твърда монолитна личност, а няколко личности и колкото по-ярък е изразът на всеки тип личност, толкова по-ярък и по-интересен човек е.
Елена Колина
Предишна
1
2
3
4
5
6
(Текуща)
7
8
Следваща