Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тип" - страница 5
Елк не е бил виждан в Швейцария от много години. В интерес на научната точност, моля, изтрийте идеята за лосове от ума си. Ако трябва, помислете за козирогите, свиреп и пъргав тип коза с големи спираловидни рога. Мармотите също ще се справят в крачка, но в никакъв случай не трябва да мислите за лосове. Не. Елк. Безлосните сред вас вече могат да продължат.
Мерироуз Ууд
Тип мъже, които събират седем от себе си, за да нападнат две жени посред нощ, обикновено няма да се върнат за мъртви приятели.
Минди Макгинис
Скъпи мои читатели, преди 35 години два типа мъже бяха важни в Османската империя: проклинащи двореца и проклинащи религията.
Митхат Джемал Кунтай
Дори ако сте на върха на кариерата си и почти всеки е на някакъв тип стълбица към успеха и чака да стигне до върха на професията си, но дори и да стигнете до там, достатъчно ли е? Така че помислете за това сега, а не когато стигнете там и не сте мислили за това преди.
Ники Гамбъл
Пътищата са от съществено значение за всеки тип развитие на селското стопанство.
Норман Борлауг
Авангардният театър със своето недоверие към индивида (това буржоазно изобретение) е склонен да надхвърли [характера] и психологическия подход в търсене на синтаксис от типове и характери, които са деконструирани и постиндивидуални.
Патрис Павис
Знайте кои видове грешки са приемливи и кои типове са неприемливи и не позволявайте на хората, които работят за вас, да правят неприемливите.
Рей Далио
Наричат ги близнаци, защото са неразделни. Но нито са братя, нито си приличат. Трудно е дори да се намерят два толкова различни типа.
Рикардо Пиля
Всичко, което пожелаете, може да бъде ваше: типа работа, която искате, взаимоотношенията, от които се нуждаете, нещата, които ви правят щастливи. Но първо трябва да знаеш какво искаш сам?
Ричард Кош
Винаги търся възможност да събера прогресивни демократи заедно с някои консервативни либертариански типове, защото има места, където можем да се съгласим.
Рон Пол
Само организирани и съзнателни хора могат да създадат различен тип общество.
Салвадор Алиенде
Тя изглежда като медицинска сестра, помисли си Руби. Или монахиня, но монахиня от филмова звезда, не истинска, и старомодна монахиня от типа на спасяването на сираците, а не от комедийния тип. Беше нейното лице. Беше отворено, свежо и щастливо и имаше блестяща тъмна коса, прибрана назад на опашка.
Сара-Кейт Линч
Те беше от числото на този тип жени, които могат във всяка минута да станат и да си тръгнат без да обяснят нищо. А това действаше на мъжете като наркотик.
Анна Данилова
Има случаи, когато кучето не е съвместимо с къщата. Има хора, които нямат сили. Има хора, които нямат силата на волята, които не са активни в света на упражненията и имат тип кучета, които изискват много упражнения, така че кучето не е съвместимо с тази среда. Когато извадя кучето от тази среда, кучето се променя.
Сизар Милан
Не съм тип tabula rasa. В някои отношения, колкото повече ограничения имам, толкова по-интересна ми е работата.
Том Мейн
В света има два типа хора, тези, които се примиряват цял живот да пътуват до работа, и тези, които биха искали да работят от домовете си.
Том "Големия Ал" Шрайтер
Винаги звучи някак тривиално, но когато бях дете, винаги бях толкова впечатлен от това колко сериозни бяха комиксите. Винаги съм харесвал как са били на половината път между литературата и киното. Харесвах визуалните изображения и харесвах простотата на определен тип морална дилема.
Уолтър Хил
Станах много плашлив, много отстъпчив. Не бих говорил с никого. Не те погледнах в очите. Просто имах такъв тип личност като дете, че основно ви поставя мишена.
Франк Перети
Генетичният код описва начина, по който последователност от двадесет или повече неща се определя от последователност от четири неща от различен тип.
Франсис Крик
Започнах да мисля за безкрайните глупости за квотите и как някои типове герои са добри, "стига да са важни за историята" и т.н., започнах да мисля за липсата на обекта.
Хал Дънкан
Тъжният опит на мнозина е, че голяма част от най-доброто и най-красивото се губи от онези, чиято умствена храна се състои изключително от сензационния вестник или евтиния роман, или от онази пенлива маса отпадъчен материал, който се изхвърля като измет върху разтопеният метал на живота - новели, сериали и фрагменти от тип, който нито поучава невежите, нито укрепва слабите, нито развива незрелите.
Чарлз Ледбитър
Ако можехте да си представите типа човек, какъвто Бог е възнамерявал да бъдете, вие ще се издигнете и никога повече няма да сте същият.
Шон Кови
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
Следваща