Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тип" - страница 4
Ако сте писател с определен тип темперамент, тогава това, което наистина искате да направите, е да преоткриете света. Бог не беше лош писател, освен че беше реалист.
Джон Барт
Ако исках да се занимавам с дрехи или ако исках да направя сграда или да проектирам хореография, вие сте в състояние да го направите - всички те са под подобен тип дизайнерски чадър.
Заха Хадид
...повечето типове предприемачи са свободни, които обичат да правят различни неща и не се радват на рутинни задачи. Но умният предприемач в крайна сметка ще научи, че докато идеите стартират бизнес, организацията ги прави успешни.
Лари Бъркет
Веднага разбрах, че това няма да се получи. Хънтър е типът човек, който излиза с жени, които носят високи токчета и коктейлна рокля на първа среща. Дори не мога да ходя с токчета и по принцип вярвам, че някой трябва да си спечели правото да вижда краката ми.
Лиза Лутц
Трябва да се отдаде дължимото на И. В. Сталин: когато започна войната, той не упрекна никого за липсата на необходимия брой най-нов тип танкове, самолети и друга бойна техника, тъй като знаеше, че за несвоевременното решаване на тези въпроси най-вече си е виновен самият той и най-близкото му обкръжение.
Георгий Жуков
Ще срещнете на този свят четири типа хора: влюбени, честолюбиви, наблюдатели и глупаци... Най-щастливи са глупаците.
Иполит Тен
Харесвам два типа мъже: тези с мускули и тези без.
Мей Уест
Изкуството се занимава с изключенията, а не с типовете. Типовете са материал за фактите.
Том Стопард
Всяка страна е като определен тип човек. Америка е като войнствен, подрастващ юноша; Канада е като интелигентна, 35-годишна жена. Австралия е като Джак Никълсън. Тя идва точно до вас и се смее много силно в лицето си по един много застрашаващ и ангажиращ начин.
Дъглас Адамс
Първият тип абстракция от обекти ще наричам проста абстракция, но вторият тип ще наричам отразяваща абстракция, използвайки този термин в двоен смисъл.
Жан Пиаже
Когато кучето води, то взема ролята на защитник и често лае срещу всичко и всички, изпречили се на пътя му. Водачеството често го превръща в асоциален тип. Но когато е последовател, то се интересува най-вече от водача си, успокоява се и слабо се вълнува от предизвикателствата наоколо. За да имате спокойно и послушно куче, водачът трябва да сте вие, а не то.
Сизар Милан
- Аз също съм ваш тип. - Ако имате предвид нахален и овкусен с текила, предполагам, че сте прав.
Ан Чарлс
Но със сигурност, чувам те да казваш, че това е кратка диета и тя винаги се проваля? В крайна сметка връщате всичките си свалени килограми и още. Е, не. Както всяко нещо, зависи как се прави. Направена лошо, много нискокалорична диета ще причини нещастие. Направена правилно, бързата загуба на тегло е изключително ефективен начин за сваляне на мазнини, борба с проблемите с кръвната захар, обръщане на диабет тип 2, може би дори за излекуване. Ще ви преведа през науката и ще разбия много често срещани митове около диетите.
Майкъл Мозли
Бъдете от типа хора, които приемат добавки - след това пропуснете добавките.
Майкъл Полан
Ние поставяме авторите на такъв пиедестал и това е момент, който хуманизира цялото нещо и придава абсурд на това, което иначе е събитие от типа "моля, седнете с ръце в скута".
Мак Барнет
Ако една планета залязва на запад в момента на нашето раждане, нейният ъгъл ни удря по такъв начин, че да ни привлече към определен тип брачен партньор, а планетите под земята, на север, оказват влияние върху нашето състояние в последната част от живота.
Макс Хайндел
Боже, тези чувстващи типове!... Чувствителните хора са просто тиранични хора - всички останали трябва да се адаптират към тях.
Мари-Луиз фон Франц
В света има два типа хора. Само две. Овце и вълци. Корт беше вълк и той го знаеше. Последните няколко месеца го отслабиха донякъде, но вълкът винаги си е бил вълк и никога не е било по-очевидно за него, отколкото тук, в бара, заобиколен от сто овце.
Марк Грейни
Не съм от типа човек, който се отказва.
Марко Пиер Уайт
Всеки град трябва да има собствен тип ресторант.
Маркус Самуелсон
Страх може да срещнете при липса на остри ъгли, заключени прозорци в хотелските стаи, брави, пароли, сигурност... приказки (типа сюжетни линии)... всъщност навсякъде.
Мартин Линдстрьом
Просто аз съм от типа, който обича да си представя най-лошото, така че най-лошото никога не ме хваща неподготвена.
Мелъни Гидиън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
7
8
Следваща