Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тип" - страница 3
За разлика от "невидимата ръка" на Адам Смит, трябва да съществува видима ръка на политиците, чиято цел е да създадат такъв тип общество, което да е грижовно и хуманно.
Пиер Елиът Трюдо
Аз съм много мързеливо момиче, тип домошарка.
Джери Хол
Не съм длъжна да бъда имитация на бяла жена от Холивудски тип, какъвто се надяват да стана. Аз съм себе си и не мога да бъда като никой друг.
Лина Хорн
В Русия се нуждаем от опозиция от толстойски тип, когато човек отива в своето "имение" и може да устои на всеки. Те го отлъчиха от църквата, но той има своя църква и той се моли в нея.
Андрей Макин
В младостта си ние вярваме на хората, с възрастта все повече се доверяваме на ситуациите или на определени типове хора.
Сирил Конъли
Типът разговор, който харесвам, е този, в който сте готови да се появите малко по-различен човек.
Тиодор Зелдин
В икономиката действат пет типа компании: управляват събитията; мислят, че управляват събитията; наблюдават ставащите събития; не разбират, какво става; не знаят какво става въобще.
Филип Котлър
Любовта е болест от такъв тип, че не щади нито мъдреци, нито идиоти.
Албер Камю
Ненавиждам телефоните, защото аз не мога да гледам в очите този, с който разговарям. Забравям всичко, което ми казват по телефона. Ненавиждам бърборенето по телефона. Телефона трябва да се използва само за информация от типа: "Ще се срещнем след четвърт час" или: "Ела - домът ми гори."
Кийт Ричардс
Уморен, но не от типа умора, който сънят оправя.
Маурийн Джонсън
Фактите са вътре, науката не подлежи на съмнение. Захарта във всичките й форми е основната причина за нашата епидемия от затлъстяване и по-голямата част от хроничното заболяване, изсмукващо живота на нашите граждани и нашата икономика - и все по-често на останалия свят. Вие го кажете, причинено е от захар: сърдечни заболявания, рак, деменция, диабет тип 2, депресия и дори акне, безплодие и импотентност.
Марк Хаймън
Докато стоях, поех последна глътка въздух с аромат на пролет, заслушах се в птичата песен и тогава видях представител на дивата природа, която природозащитниците не бяха планирали да съживят на това място. Перверзник в бяла риза и полиестерни панталони. Стандартен перверзник тип скрий се в храстите и го удари. Дебел и оплешивяващ, беше толкова привлекателно, колкото да гледаш как гигантски маршмелоу се захваща с него.
Роб Търман
Футболът е отборен тип спорт. Индивидуалните награди се раздават благодарение на отборна работа.
Серхио Рамос
Аз съм визуален мислител, наистина лоша по алгебра. Има и други, които са мислители на модели. Това са съзнанията за музиката и математиката. Те мислят в модели, вместо в картини. Тогава има и друг тип, който изобщо не е визуален мислител и те запомнят цялата спортна статистика, цялата статистика за времето.
Темпъл Грандин
Няма нито един бизнес модел, нито един тип електронно съдържание. Наистина има много възможности и много възможности и просто трябва да ги открием.
Тим О'Райли
Технологичният напредък от основен тип почти винаги се надценява в краткосрочен план за неговите последици - и се подценява в дългосрочен план.
Франсис Колинс
Можете да се качите в много елегантна кола и да знаете всичко за двигателя, но когато шофирате в тази кола, усещате този прилив. По същия начин мисля, че колкото повече знаете за любовта, толкова повече можете да й се насладите. И това, че знаете за вашия тип личност, кой сте и с какъв човек си имате работа, ви дава страхотна опора.
Хелън Фишер
Жителите на аляска всъщност са хора от типа "остави ме на мира", които уважават и възприемат различни удари.
Бил О'Райли
Моят собствен опит като човек с кръвна група О беше, че здравето, силата и жизнеността ми значително се подобриха, когато станах вегетарианец... Открих и значителен брой много здрави вегетарианци, които са тип О.
Гейбриел Казънс
Може би бях твърде придирчив. Може би не съм искал да бъда близо до никого. Може би просто щях да бъда от типа, който не можеше да изпитва любов докрай или нещо подобно. Не можах да разбера какво не е наред, но лошото беше, че просто не беше правилно.
Деб Калети
Рядко диабет тип 2 се развива без никакъв лесно разпознаваем предразполагащ фактор. Но в по-голямата част от случаите това се дължи на начина на живот, включително и, най-важното, най-важното, диетичен избор.
Дейвид Пърлмътър
Основната цел на астрологията не е толкова да ни каже какво ще срещнем по пътя си, колкото да предложи как да го постигнем - и основната причина за срещата. Кое качество в нас, какъв тип сила е необходима, за да преминем през която и да е конкретна фаза от цялостното ни разгръщане като отделен човек.
Дейн Ръдиар
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща