Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тип" - страница 2
Не съм бил от типа писатели, за които са написани академични изследвания с дълги книги.
Мануел Пуиг
В света има два типа компании: тези, които знаят, че са били хакнати, и тези, които не знаят.
Миша Глени
В света има два типа хора: тези, които предпочитат да са тъжни сред другите, и тези, които предпочитат да са тъжни сами.
Никол Краус
Днес циникът представлява масов тип: като усреднен социален характер в обществото.
Петер Слотердайк
Преди да приключи следващият век, човешките същества вече няма да бъдат най-интелигентният и способен тип същество на планетата.
Рей Кързуайл
Не мисля, че трябва да се доказвам на някого. Аз не очаквам от някого подаяния. Аз не съм от този тип хора който крещи "Дайте ми шанс! Аз ще ви покажа на какво съм способен!". Знаете ли, на мен ми е все едно.
Робърт Патинсън
Знам какво е да печелиш неща. Имате нужда от определен тип играч с решимост да печелите. Виждаш го в очите.
Рууд Гулит
Не съм от семейните типове. Обичам децата, обожавам ги, но не искам да живея живота си, заради тях.
Стинг
Аз не съм от този тип хора които лесно създават нови приятелства.
Том Пети
Книгите за мен са дом. Книгите не правят дом - те са едно, в смисъл, че точно както правите с врата, отваряте книга и влизате вътре. Вътре има различен тип време и различен тип пространство.
Джанет Уинтерсън
Съществуват два типа хора: първите се смеят на шегите за религията и Бога, а вторите попадат в рая.
Джими Кар
Когато се опитвате да разрешите проблем с нов тип продукт, вие ставате напълно фокусирани върху проблеми, които изглеждат няколко стъпки отстранени от основния продукт. Това решаване на проблеми може да изглежда малко абстрактно и е лесно да загубите от поглед продукта.
Джони Айв
Не искам да правя типа писане, където рецитирам биография, родителство и образование. Искам да стана от думите на страницата и да направя нещо, да нараня някого.
Дон ДеЛило
Ние сме животни, тип Хордови, клас Млекопитаещи, вид Гръбначни, разред Примати, вид Хомо, подвид Сапиенс. Ние сме най-гнусните представители от животинският род.
Александър Розенбаум
Възхищавам се само на два типа хора: потенциално лудите и потенциалните самоубийци.
Емил Чоран
Системността се налага като набор от правила, обвързващи частите помежду си. Но тези правила не ограничават частите да действат по един и един начин; те просто предписват, че определени типове функции се изпълняват в определени последователности. Частите имат опции; докато достатъчен брой достатъчно квалифицирани звена изпълняват предписаните задачи, изискванията за системно определяне са изпълнени.
Ервин Ласло
Има два типа хора - тези, които обичат да спят до стената, и тези, които обичат да спят до тези, които ги бутат от леглото.
Етгар Керет
Демокрацията е политически метод, тоест определен тип институционална уредба за постигане на политически - законодателни и административни - решения и следователно не може да бъде самоцел.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Левите уволнения говорят за краха на семейния живот и вместо това говорят за появата на нарастващото ново разнообразие на семейните типове.
Кристофър Лаш
Как всички религиозни по тип съобщества, още на прага на църквата изисква от вярващия пълно отказване от самостоятелното мислене.
Леонид Леонов
В Англия преобладават два типа жени: едните не могат да разказват вицове, а другите не могат да ги разбират.
Джърмейн Гриър
Можете да наричате както искате двата типа управление. Аз лично наричам управлението, което може да бъде сменено без насилие демокрация, а другото тирания.
Карл Попър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
7
8
Следваща