Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тип"
Харесвам два типа мъже: сънародниците и чужденците.
Мей Уест
Както казват французите, съществуват три типа пола: мъже, жени и индивиди с духовен сан.
Сидни Смит
Всичко това, което се говори за металът и хард-рокът - не му се връзвам. Всичко това е просто музика. Имам предвид, че хеви-метъла от 70-те звучи съвсем различно от това през 80-те, а пък 80-те от своя страна нямат нищо общо с 90те години. Кой може да каже какъв е и какъв не е определен тип музика?
Ози Озбърн
Има два типа хора: тези, които казват на Бог "Да бъде Твоята воля!" и тези, на които Бог казва "Добре, тогава, да бъде по твоему!".
Клайв Стейпълс Луис
Едва ли мога да си представя тип красота, в която няма меланхолия.
Шарл Бодлер
Има два типа истина - тривиална, която е нелепо да отричаш, и дълбока, за която обратното утвърждаване е също дълбока истина.
Нилс Бор
Мускулестият, атлетичен тип не е представител на човешката раса, която е различна във физиката си.
Вивиан Уестууд
Има три типа актьори: лоши, добри и велики. В лошите всичко е ясно, те играят бездарно, добрите играят добре. А великите не играят въобще - те просто живеят пред камерата.
Ален Делон
Той е такъв тип мъж, за когото една жена би се омъжила само за да се отърве от него.
Мей Уест
Спорът е разговор от най-лошия тип.
Джонатан Суифт
Има два типа жени, тези които искат власт в света, и такива, които искат да властват в леглото.
Жаклин Кенеди Онасис
Съществуват само два типа учители: такива, от които научваш твърде много, и такива, от които не научаваш нищо.
Самюел Бътлър
При написването на комедии трябва да бъдете уверени само в това, че има само един тип отношения на света, и всички ги владеем, че всички мъже се водят от такъв образ, и точно така правят всички жени.
Стивън Мофат
Има два типа хора, едните организират празници, а другите се веселят на празници.
Артемий Лебедев
Аз съм от типа писател, който хората смятат, че други хора четат.
В. С. Найпол
Аз не съм от типа, който ще крещи за постиженията си от покривите.
Айшвария Рай
Никога не се изморявам да се смея. Просто съм от този тип хора които обичат да се усмихват.
Джейсън Ритър
Всеки човек по улиците на Ню Йорк е тип. Градът е един голям театър, където всички са на показ.
Джери Рубин
Има два типа хора – едните преобръщат света, а другите тичат редом с тях и викат: "Боже, накъде се е втурнал този свят?"
Жул Ренар
Така че малко ми омръзва да определям един тип филм като американски, а другия европейски или от някъде другаде, защото разделението вече не е вярно.
Вим Вендерс
Партизанската война е народна война; опитът да се проведе този тип война без подкрепата на населението е прелюдия към неизбежната катастрофа.
Ернесто Че Гевара
Един ден той каза: За душата има удовлетворение от по-висш тип; материалът изобщо не е необходим. Независимо дали прилагам математиката към няколко буца мръсотия, които ние наричаме планети, или към чисто аритметични задачи, все е едно и също; последните имат само по-висок чар за мен.
Карл Фридрих Гаус
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
7
8
Следваща