Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мина" - страница 5
Но минаха няколко дни, и очакването отстъпи място на отчаянието - тихото и безнадеждно отчаяние на старите хора, което понякога по грешка се приема за безразличие.
Уилям Уаймарк Джейкъбс
Въпреки че цялата помпозност и обстоятелства на войната оживиха другите, това само ме натъжи; и целият минал размисъл, целият страх от бъдещето накараха цялото величие на бойната сцена и цялото измамно съблазън на бойната музика да изпълват очите ми често със сълзи.
Фани Бърни
Половината процес на мислене, както беше посочено, зависи от появата на предложения. Появата на предложения зависи от това как идеите са свързани в съзнанието на човека. Това зависи до известна степен от образованието и целия минал живот и обкръжение на индивида.
Хенри Хазлит
- А сега ще минем тази голяма стена и ще видите района, където всички спряха да пият и пушат. Доживяхме. Втурнахме се към прозорците на автобуса. Стената свърши и видяхме огромно градско гробище.
Юрий Никулин
Всичко мина толкова бързо, че никога не знаеше как да оцениш късмета си, винаги след това. Добре известни неща. Животът не беше особено изобретателен. Винаги правеше един и същ трик и въпреки това всички си падаха по него.
Бенедикт Уелс
Джес беше натиснала спусъка тази вечер. Никое ченге не направи това, без да мине през ада. Нямаше значение кой е в другия край на куршума.
Браян Фрийман
- А! Толкова е хубава, толкова чиста... и не ви е направила нищо лошо! Водното конче замислено погледна към Мина Кристоф. - Да, тя е прекрасно създание - измърмори водното конче и отхапа главата на мухата.
Валдемар Бонзелс
Беше малко като да търсиш мина в тъмното, като чукаш земята с чук.
Грейг Бек
Няма нищо лошо в създаването на работни места. Лошото е да породите илюзията, че магически ще върнете икономиката от 1970 г., че ще отворите отново въглищните мини.
Дейвид Ремник
Политиците се опитват да се сприятеляват, да изграждат избирателни райони и да избягват гафовете. Тръмп прави обратното, търсейки мини, за да ги взриви.
Джейкъб Уайсбърг
Всичко ще мине. Всичко винаги минава.
Джеймс Клемънс
Първото нещо, на което богатите хора приписват успеха си, е упоритостта. Никой не постига голям успех, без да мине през огъня. А разликата между тези, които успяват, и тези, които не успяват, е безсмислен ангажимент да останат в курса, независимо колко горещ става огънят.
Джен Синсеро
Наземните мини се различават от другите конвенционални оръжия. Когато войната приключи, наземните мини остават в земята и продължават да убиват - в продължение на десетилетия.
Джоди Уилямс
Не му обръщай внимание. Той е добродушен веднъж в годината, и този ден вече мина.
Александра Бракен
Аз съм неврологичната противоположност на психопат, тъй като почти през цялото време се чувствам тревожен. Сигурно е чудесно да не се чувстваш постоянно сякаш имаш някой, който живее в лицето ти и те застрелва с мини тазер.
Джон Ронсън
Второто златно правило на бягството гласи: никога не издавай звуци, без които можеш да минеш.
Джонатан Страуд
Имаше времена, когато работата в звукозаписните студия беше за мен най-голямото наслаждение. Но и това мина.
Джордж Харисън
Имаше време, когато нямаше литература. О, не мина много време. Да речем между десет хиляди и три милиона години. Време е земята да промени грима си три пъти, да отиде на театър два пъти, да отиде на кино пет пъти и да започне анализ.
Джорджо Манганели
Може да минат десетилетия, преди да разберем какво ще ни направи животът в състояние на постоянно разсейване.
Дъглас Рушкоф
Дните минаха незабелязано, весело и щастливо.
Е. Б. Уайт
-Как мина денят ти? -Като всеки друго, в очакване на залеза.
Елън Шрайбер
Никога през целия си живот не съм имал телевизор. Телевизията мина покрай мен.
Естер Дюфло
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
7
8
Следваща